Obavijesti

News

Komentari 105

Izbacili je s maturalne večere zato što je došla u ovoj haljini

Izbacili je s maturalne večere zato što je došla u ovoj haljini
3

Ravnateljicu su razljutili veliki prorezi kojima je Alexis (15) prekršila školska pravila. Ona kaže da je ponižena jer su joj dizali haljinu kako bi se uvjerili da nosi rublje

VIDEO

Alexis Craft (15) iz Alabame bila je pratilja prijatelju na njegovoj maturalnoj večeri u srednjoj školi J. M. Tate i za tu priliku odabrala je dugu bijelu haljinu zbog koje je izbačena sa zabave.

Ravnateljicu škole nije razljutila dužina haljine već duboki prorezi kojima je Alexis prekršila školska pravila. Situaciju je dodatno pogoršalo i to što djevojka ispod haljine nije nosila - ništa. 

- Haljina je imala proreze sve do prepona. Dok je hodala oni bi se širili, a ispod nije imala ništa - rekla je ravnateljica Marsha Regina. 

Alexis kaže kako je ispod imala rublje te da je istu haljinu već nosila na maturalnoj večeri u svojoj školi. Dodatno su je, kaže, ponizili jer je na ulazu u salu zatražena da podigne haljinu kako bi se uvjerili da ima rublje. Zatražili su da promijeni haljinu no nije ih poslušala. 

- Nisam im popustila, žena je podigla moju haljinu i pogledala moj veš. To nije bilo primjereno. Bila sam ponižena, kao da su me tamo zlostavljali. Htjela sam što prije otići da se ne rasplačem pred ljudima - rekla je Alexis i dodala kako i odrasli degradiraju i zlostavljaju djevojke ako nose nešto u čemu se osjećaju udobno. 

Spornu haljinu dizajnirala je lokalna dizajnerica Desani Hoffman, piše al.com. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.