To je to što me zanima!

Izgorjelo krovište muzeja u Varaždinskim Toplicama

U požaru je krovište Zavičajnog muzeja u potpunosti izgorjelo te se zbog vatre urušilo, a vatrogasci su uspjeli zaustaviti njegovo širenje i spasiti vanjski dio zgrade
Vidi originalni članak

Na krovištu zgrade Zavičajnog muzeja u Varaždinskim Toplicama izbio je požar u četvrtak popodne, potvrdili su nam iz PU varaždinske. Ono je u cijelosti izgorjelo te se urušilo. 

Riječ je o zgradi Zavičajnog muzeja u Perivoju Marije Ružički Strozzi koja je u trenutku požara na sreću bila prazna, odnosno u njoj se nije nalazio muzejski postav.

NAKON ŠTO JE IZBIO POŽAR Vlasnik garaže na Ferenščici dobio prijavu za nedozvoljeno posjedovanje tri ručne bombe

Drvena etno kuća u vlasništvu Grada Varaždinske Toplice je u potpunosti izgorjela, a krovište se urušilo. Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci DVD Varaždinske Toplice koji su ugasili požar I uspjeli zaustaviti njegovo širenje te spasiti vanjski dio zgrade.

POŽAR DUGAČAK 7,5 KILOMETARA Od nedjelje pokušavaju ukrotiti požar u Argentini, izgorjelo tri tisuće hektara: 'Van kontrole je'

Kako doznajemo od PU varaždinske, ozlijeđenih osoba nije bilo već je nastupila samo materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno.

Policijski službenici će sutra u jutarnjim satima obaviti očevid kojim će se utvrditi uzrok požara

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.03.2023.

    jel to blizu grane i antiretaja ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare