To je to što me zanima!

'Izjava da mladi odlaze zbog roditelja je bila šala za kolegu'

Do te šale je došlo nakon što je Rimac rekao da i njegova kći razmišlja o odlasku iz Vinkovaca. Onda je on sve to malo preoblikovao i prezentirao kako njemu odgovara, kaže Karlić...
Vidi originalni članak

Nakon što je dao izjavu da mladi najčešće odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život, HDZ-ov zastupnik u Saboru i predsjednik Gradskog vijeća Vinkovaca Mladen Karlić objasnio je da je to "sve bila šala".

JE LI MOGUĆE? Zašto mladi iseljavaju? 'Teški roditelji zagorčavaju im život...'

Spornu rečenicu izrekao je tijekom polemike sa SDP-ovim Damirom Rimcem na sjednici Gradskog vijeća:

- To je bila zapravo šala na njegov račun i ništa drugo. Do te šale je došlo nakon što je Rimac rekao da i njegova kći razmišlja o odlasku iz Vinkovaca. Onda je on sve to malo preoblikovao i prezentirao kako njemu odgovara, rekao je Karlić za Večernji list. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • listovača 16.06.2018.

    Ako je i bila šala,a nije jer ti nisi na tom nivou je monstruozna rečenica izrećena u saboru.Takvih i sličnih rečenica je pun vokabular vas adezenjara.Tko imalo pomnije prati vaše odgovore na kritike vašeg zločinačkog ponašanja u politici vidjet će da nikada i nigdje niate odgovorili niti na jedno postavljeno pitanje.Vaši odgovori se svode na vrijeđanje,omalovažavanje i ismijavanje onih koji sa pravom pitaju.Takav vam je i premijer,takva vam je i predsjednica.Vi jedino što znate i u tome ste ekstremno uspješni je pljačka i izdaja Hrvatskwe na svim nivoima.

  • Jedan_dečko 15.06.2018.

    Tko su ti ljudi koji glasaju za ovakve likove?

  • šikić 15.06.2018.

    nažalost,vaš komentar je više-manje živa istina.dobar dio i mlađih ljudi,40-50g,koji imaju djecu cca20g još su zadojeni jugom,njihovi roditelji su još i gori .pa kad počnu srati unuku što su sve oni privrijedili u tim godinama a oni malo ili ništa...živo maltretiranje.nikako da shvate da je juga prošlost,da je devalvacija-besplatni kredit-prošlost i oni sami su prošlost ali ubijaju budučnost.to su tipični glasači sdp,antifašisti i antihrvati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare