To je to što me zanima!

Iznadprosječno toplo, ali stiže pogoršanje: Nevrijeme, olujni udari i nagli pad temperature

Moguće je i nevrijeme, osobito duž obale. Umjeren do jak jugozapadni i južni vjetar, na Jadranu jako i olujno jugo navečer u naglom okretanju na zapadni i sjeverozapadni, lokalno uz olujne udare...
Vidi originalni članak

Danas se očekuje djelomice sunčano, razmjerno vjetrovito te iznadprosječno toplo. Oblačnije s povremenom slabom kišom mjestimice na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru. Sredinom dana sa zapada jače naoblačenje, kiša i grmljavina, a do kraja dana proširit će se na gotovo cijelu zemlju, javlja Državni hidrometeorološki zavod

AKO NEŠTO ZATREBA... Evo kako rade dućani i šoping centri na Uskrsni ponedjeljak

Moguće je i nevrijeme, osobito duž obale. Umjeren do jak jugozapadni i južni vjetar, na Jadranu jako i olujno jugo navečer u naglom okretanju na zapadni i sjeverozapadni, lokalno uz olujne udare.

Najviša dnevna temperatura na Jadranu i u Gorskoj Hrvatskoj od 18 do 23, drugdje između 25 i 30 °C.

Prognoza za utorak

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i mjestimičnu kišu najavljuju za 2. travnja. Lokalno su mogući izraženiji pljuskovi i grmljavina praćeni pojačanim vjetrom, u noći i ujutro na krajnjem jugu, a popodne u središnjim i istočnim krajevima.

Vjetar slab i umjeren jugozapadni, još u noći na istoku Hrvatske jak zapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka od 6 do 11 °C, u Dalmaciji i malo viša. Najviša dnevna između 14 i 19 °C.

Ovdje svakodnevno pratite vremensku prognozu 24sata

Idi na 24sata

Komentari 44

  • dunja.babic 02.04.2024.

    Ma ko ih je*e s tim promjenama, sta vise nije vazno koga sunce gricka. Zahrdali sam vec od ovakvih vijesti.

  • martin.vinkovic 02.04.2024.

    Ma, nije ni cudo da nam uvijek zabiljeze ekstremne vremenske uvjete, ovo s jednog kraja na drugi stvarno nema veze. Nego pazi se sad, kazu da dolazi nekakvo nevrijeme, olujni udari i nagli pad temperature, pa uvijek neka cika.

  • bperic 02.04.2024.

    Iznadprosjecno toplo bilo je lijepo dok je trajalo, al nevrijeme uvijek mora pokvarit zabavu ?? Volim ljeto, ali ovo naglo pogorsanje ne izgleda bas obecavajuce ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare