To je to što me zanima!

Izrael zahvalio Egiptu nakon oslobađanja dviju taokinja

Žene, u dobi od 79 i 85 godina, predane su izraelskoj vojsci kasno u ponedjeljak, priopćio je ured premijera Benjamina Netanyahua
Vidi originalni članak

Izraelska vlada zahvalila je Egiptu i Međunarodnom Crvenom križu na njihovom doprinosu u oslobađanju dviju Izraelki koje je Hamas držao kao taoce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žene, u dobi od 79 i 85 godina, predane su izraelskoj vojsci kasno u ponedjeljak, priopćio je ured premijera Benjamina Netanyahua.

- Zahvaljujemo Egiptu na pomoći i Crvenom križu na njihovoj važnoj ulozi u spašavanju života - rekao je Netanyahuov ured u objavi na platformi društvenih medija X, nekadašnjem Twitteru.

PUSTILI SU TAOCE Hamas pustio dvije starije Izraelke, objavljene i snimke

Ured je rekao da je vojska također bila "vrlo aktivna posljednjih dana, na svim kanalima", kako bi osigurala oslobađanje taokinja.

Žene je prije toga oslobodio Hamas, koji vlada Pojasom Gaze, a Egipat i Katar posredovali su u oslobađanju, prema islamističkoj palestinskoj organizaciji.

OD LUDBREGA DO GAZE Mirjana je spasila dvije taokinje u Gazi: 'To je tračak nade, sretni smo da smo opet spojili obitelji'

Međunarodni odbor Crvenog križa (ICRC) rekao je da je odveo dvije žene s palestinskog teritorija. Navodno su prvo ušle u Egipat preko graničnog prijelaza Rafah.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare