To je to što me zanima!

Tolušić i Žalac neraspoloženi: 'Mogu li proći, sve sam rekao'

Svi su ministri u kontaktu s premijerom pa vjerujem da svoj stav zauzimaju prema tom razgovoru.  Jako je puno špekulacija u javnom prostoru koje ne odgovaraju stvarnom stanju, kaže Bačić
Vidi originalni članak

Sjednica Užeg kabineta je završila, a u Banske dvore stigli su i predsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a, Gordan Jandroković, te predsjednik Kluba HDZ-a, Branko Bačić. 

- Nadam se da bi sjednica Sabora mogla biti do kraja tjedna - poručio je Bačić.

Istaknuo je kako u medijima izlazi jako puno špekulacija.

- Svi su ministri u kontaktu s premijerom pa vjerujem da svoj stav zauzimaju prema tom razgovoru.  Jako je puno špekulacija u javnom prostoru koje ne odgovaraju stvarnom stanju. Treba pustiti premijera da to riješi sa suradnicima i koalicijskim partnerima. Do rekonstrukcije će doći valjda brzo - rekao je.

KUJUNDŽIĆ 'POLUDIO' NA NOVINARE: 'Ne znate filozofiju, što ću vam odgovarati, niste obrazovani...'

Odmah po završetku Užeg kabineta, svi ministri i tajnici su napustili zgradu Vlade, no ministrica Gabrijela Žalac i ministar Tomislav Tolušić još su ostali.

Požurili u automobile

Nakon sat vremena od završetka sjednice Užeg kabineta, jedan za drugim su iz Vlade izašli i ministrica Žalac i ministar Tolušić. Njih dvoje se sve glasnije spominju kao oni kojima bi premijer Plenković mogao zahvaliti na suradnji. Neraspoloženi za razgovor s novinarima, samo su požurili u svoje aute bez komentara odlaze li iz Vlade.

- Mogu li proći? Sve sam vam rekao - poručio je kratko Tolušić.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • japanokinez 18.07.2019.

    Sada se opet možeš modirati sa svim cipelama i onim u špic i zaobljenim pored roštilja od 120 kvadrata natkrivenog okružen zidovima PVC prozorima vratima i fasadom.

  • tajnamoja 17.07.2019.

    Ovaj Tolusic bezobrazan bio i ostao.

  • Zmar116 17.07.2019.

    Dok sam bio mlad,toliko sam djelova promjenio na stojadinu, da na kraju od orginalnih djelova nije bilo ostalo skoro pa ništa.Stojka je stalno bila na kanalu,stalno na nekakvom remontu..Kao i ova vlada..Ostao je na kraju samo isti vozač...

Komentiraj...
Vidi sve komentare