Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
179 komentara

'Ne znate filozofiju, što ću vam odgovarati, niste obrazovani...'

Koji je filozof rekao sve teče, sve se mijenja u istu vodu se ne može stati? Ajmo malo filozofija grčka...Što ću ja sad odgovarati kad ne znate filozofiju, koji ste vi faks završili..., govorio je Kujundžić

Zagreb: U kampusu Borongaj držan panel "Europa jednakih mogućnosti za pacijente s rakom pluća"
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
179 komentara

- Od ničega ja ne strahujem, poručio je u srijedu ministar zdravstva Milan Kujundžić novinarima na ulazu u Banske dvore na pitanje strahuje li od toga da će mu se premijer Andrej Plenković zahvaliti i riješiti ga se u svojoj kadrovskoj križaljci.

Upravo se i njegovo ime spominje u kadrovskoj križaljci Andreja Plenkovića da bi mogao napustiti Vladu.

Na pitanje računa li premijer Plenković na njega u Vladi do kraja mandata, odgovorio je:

- Pitajte njega. Ja računam s Plenkovićem do kraja mandata. Ipak, sve se može promijeniti, nitko nije vječan, sve je promjenjivo, rekao je Kujundžić i nastavio:

PLENKOVIĆEVO CARSTVO Ruši mu se sve: 'Kritiziraju ga, HDZ će loše proći na izborima'

- Koji je filozof rekao sve teče, sve se mijenja u istu vodu se ne može stati? Ajmo malo filozofija grčka...Što ću ja sad odgovarati kad ne znate filozofiju, koji ste vi faks završili...ja smatra neke novinare loše obrazovanima, skromnoga znanja, rekao je Kujundžić bježeći pred novinarima u zgradu Vlade. 

Na upit smatra li se nesposobnim ministrom, zastao je na vratima i poručio kako smatra neke novinare loše obrazovanima i odbio odgovarati dalje.

Tolušić: Ako sam ja u rekonstrukciji, nije problem

Nakon što su Lovro Kuščević i Goran Marić dali ostavke, sve glasnije se čuje kako s njima odlaze i ministrica EU fondova Gabrijela Žalac, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić te da da Marko Pavić. Premijer za sad ništa ne otkriva.

Tomislav Tolušić izjavio je da podržava rekonstrukciju Vlade:

- Premijer je dobio punu potporu za rekonstrukciju Vlade, ja ju apsolutno podržavam. Ako sam i ja u toj rekonstrukciji, nemam problema s tim.

Na daljnja pitanje poput onog po kojim kriterijima ljudi dolaze u Vladu i je li razgovarao s premijerom, nije htio odgovarati.

PLENKOVIĆEVA SLAGALICA Tolušić i Kujundžić ostat će u Vladi, a Žalac i Pavić odlaze?

Žalac: Hvala, vidimo se!

Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a Gabrijela Žalac odbila je odgovoriti na pitanje novinara "je li ovo vaš posljednji uži kabinet". Hodajući prema zgradi Vlade ponavljala je:

- Hvala lijepa, vidimo se!

Marić: Sve će brzo biti gotovo

Ministar financija Zdravko Marić poručio je kako će javnost oko rekonstrukcije Vlade sve na vrijeme na čuti. Na pitanje je li ovo normalna situacija da se već tjednima licitira o imenima ministara koji će možda morati otići, Marić je odgovorio:

. Sve će to brzo biti gotovo, nema potrebe za velikim zaključcima. Najvažnije je da kao Vlada funkcioniramo. Sve je u skladu s planom, ovih par dana ovako kako je, ali brzo će se to riješiti. 

Murganić: Postupit ću kako god premijer odluči

Ministrica demografije Nada Murganić poručila je da će ona postupiti kako god premijer odluči.

- Ovi koji su tu lijepo rade, oni koji će doći isto će raditi. Uvijek ministar može doći i otići. Svi lijepo radimo - rekla je.

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak poručila je da nju kadroviranje ne zanima.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message