To je to što me zanima!

Izvještaj iz Velike Britanije: Ukrajinska ofenziva čini snažan pritisak na rusku vojsku...

Analitičari smatraju da su ove operacije, iako možda u ovom trenutku nemaju direktan cilj, iznenadile Ruse iskoristivši loše stanje u logistici, vodstvu i administraciji...
Vidi originalni članak

Ukrajina provodi ofenzivu širih razmjera u svom južnom dijelu, u pokrajini Herson, čime vrši pritisak na rusku vojsku, objavilo je u subotu britansko ministarstvo obrane na Twitteru.

"Jedna od značajki ove ofenzive je kontinuirano napredovanje na širokoj fronti zapadno od rijeke Dnjepar, s fokusom na tri osovine unutar oblasti Herson koja je pod ruskom okupacijom", izvijestilo je britansko ministarstvo.

NEDOSTAJE MU LJUDI Nakon zatvorenika, Putin sad u vojsku vrbuje i beskućnike? 'Bili su kod nas, nude 3300 dolara'

Analitičari smatraju da su ove operacije, iako možda u ovom trenutku nemaju direktan cilj, iznenadile Ruse iskoristivši loše stanje u logistici, vodstvu i administraciji.

JEDINI OD VOĐA IZ EU-A Viktor Orban ide u Moskvu odati počast Gorbačovu: 'Nije predviđen sastanak s Putinom'

"Borbe se nastavljaju i na područjima Donbasa i Harkiva, pa će za ruske zapovjednike u sljedećim danima ključna odluka biti gdje rasporediti bilo kakve pričuvne snage koje mogu dovesti", dodalo je britansko ministarstvo u svojoj objavi.

Britansko ministarstvo obrane objavljuje podatke koje prikupljanju njegove tajne službe od početka ruske invazije na Ukrajinu.

KIM VIDI PRILIKU ZA ZARADU Radnici iz Sjeverne Koreje stižu u Ukrajinu, radit će za Ruse na obnovi? 'Kvalitetni su, a jeftini!'

No, Rusija optužuje Veliku Britaniju za vođenje ciljane kampanje dezinformiranja.

Velika pozornost svjetske javnosti i dalje je na nuklearki Zaporižja koja se nalazi na jugoistoku Ukrajine i trenutno je pod ruskom okupacijom.

'RUSKI CINIZAM' Europska komisija: Sjeverni tok zatvoren pod lažnim izgovorima

Na međunarodnoj razini raste zabrinutost zbog opasnosti da bi ova situacija mogla dovesti do nuklearne katastrofe u ukrajinskoj nuklearki, najvećoj u Europi.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dudina 03.09.2022.

    Koje gluposti govore ti britanci.... ukrainci su iznenadili Ruse??? Zelenko već dva mjeseca najavljuje protunapad,ćak je i datum najavio.. zato im je tako uspjela ofenziva....rusi ih razbili kao beba zvečku....ukrainski portal "Ukraina 24" kaže da je u tom napadu stradalo oko 2000 vojnika

  • Sokol ga nije volio 03.09.2022.

    Kad bude dobar jugo-zapadni vjetar onda roknite nuklearku pa nek se ruje najedu radijacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare