To je to što me zanima!

Jadrankamen je u stečaju ostvario 3 milijuna kuna dobiti

Otkad je Jadrankamen počeo poslovati s dobiti za kupnju su se zainteresirale dvije tvrtke iz Austrije. Inače, Jadrankamen duguje 220 milijuna kuna. DORH istražuje
Vidi originalni članak

Jadrankamen u stečaju, prema riječima stečajne upraviteljice Anči Bašić, u pola godine poslovanja ostvario je dobit od tri milijuna kuna. Ukupan prihod bio je 14,5 milijuna kuna, a od toga oko trećine na inozemnom tržištu. 

Trenutačno je u pogonima te bračke tvrtke zaposleno 122 od 270 radnika, koliko ih je bilo kada su završili u stečaju. Nakon što se počelo poslovati s dobiti za kupnju Jadrankamena zainteresirale su se dvije tvrtke iz Austrije. 

Inače, Jadrankamen duguje preko 220 milijuna kuna, a najveći vjerovnici su im Republika Hrvatska, Erste i Centar banka. DORH istražuje kako su nastajali gubici.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • WOMANIZER 14.07.2013.

    marketing, puno su po tv-u!

  • Vranjo adze 12.07.2013.

    Nije li gazda kamena Bruno Orešar,Tuđmanov sparing partner u tenisu? Jedan od 200 odabranih koji NIJE "stoka sitnog zuba"...

  • ŠtangaŽelezni 12.07.2013.

    Pa kak sam ja prekršil pravilo komentiranja jbt nemrem vjerovat koga sam ja to uvredil zato kaj sam napisal da je kineski kamen šrot kaj se raspadne kad ga prvi mraz ulovi ? zato kaj su ljudi u Jadrankamenu bili super radnici i da su pokradeni? zato kaj su su maznuti novci a ne kamen ne kužim? ovo je čista DISKRIMINACIJA sramota !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare