To je to što me zanima!

Jaki valovi potopili Lungo Mare u Opatiji i izbacivali kamenje

Jako jugo radi probleme uz more i na moru. Ovo se ne viđa često, valovi su sigurno preko pet metara. Neopisiva je to i pomalo zastrašujuća silina valova, ispričao nam je čitatelj i slikovito opisao valove
Vidi originalni članak

DHMZ je za nedjelju za gotovo cijelu Dalmaciju objavio narančasti alarm što označava opasno vrijeme, dok je za Istru, Kvarner i otoke objavio crveni alarm (izuzetno opasno vrijeme). To znači jake udare juga i valove koji će potopiti rive i ceste uz more.

POGLEDAJTE VIDEO Valovi na Kvarneru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što bi se moglo očekivati u nedjelju vidjelo se već danas oko Opatije. Javio nam se čitatelj sa snimkom valova koji su udarali u poznatu šetnicu Lungo Mare, kojom je u subotu bilo nemoguće šetati.

- Jako jugo radi probleme uz more i na moru. Ovo se ne viđa često, valovi su sigurno preko pet metara. Neopisiva je to i pomalo zastrašujuća silina valova - ispričao nam je čitatelj i slikovito opisao valove.

On se uputio u šetnju od Voloskog do Opatije no zaustavili su ga valovi, koji osim što su svojom silinom blokirali šetnicu, na nju su izbacili i velike količine kamenja iz mora, što samo svjedoči o jačini valova. 

Kako najavljuju prognostičari, pred nama je velika promjena vremena, pripremite se za jako puno kiše.

Prema prognozi DHMZ-ovog ALADIN-a, koji oborinsku liniju smješta iznad Istre, ukupno bi u jednom danu moglo pasti kiše koliko padne u mjesec dana!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • samoneutralac 05.12.2020.

    Mislim da bi valovi od pet metara potopili Hemingvej i Galiju a od ljetne pozornice napravili plažu....i još poneki dio Opatije bi bio pod vodom....tako da...nemojte preuveličavati i stvarati strah i paniku bez potrebe....

  • duduuusta 05.12.2020.

    Čuj ne viđa se često... hihihi... pa svake zime ista priča na lungo mare. I ti kamenčići nisu ništa naspram grota koje je more tu na velikom vološćanskom mulu, gdje su fotografije napravljene, znalo izbacivat. Al ga napuhuju ovi mediji.. bože pomozi...

  • iva-u- 05.12.2020.

    Kraj plavog svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare