To je to što me zanima!

Jandroković: 'Dan državnosti se vraća i bit će dostojanstven'

Radujem se što smo vratili 30. svibnja kao Dan državnosti, jer je taj dan ostao je u srcima naših ljudi. Nažalost, nespretnom odlukom tadašnje SDP-ove koalicije s početka 2000., izgubilo se to obilježavanje...
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najavio je u ponedjeljak kako će se Dan državnosti, koji se od ove godine ponovno slavi 30. svibnja, u subotu dostojanstveno obilježiti.

- Dan državnosti se vraća i obilježit ćemo ga dostojanstveno, ići ćemo na Mirogoj, nakon toga će biti sveta misa, događanje na Markovu trgu, navečer koncert u HNK - rekao je Jandroković na Hrvatskom radiju u emisiji "S Markova trga".

OGLASIO SE I PLENKOVIĆ Raspudić: Jandroković je dijete 4 političke mame, uskoro i pete

- Radujem se što smo vratili 30. svibnja kao Dan državnosti, jer je taj dan ostao je u srcima naših ljudi. Nažalost, nespretnom odlukom tadašnje SDP-ove koalicije s početka 2000., izgubilo se to obilježavanje - rekao je.

Potvrdio je da ove godine, zbog epidemije korona virusa, neće biti Dana otvorenih vrata, manifestacije za koju su građani pokazivali veliko zanimanje, jer im je omogućavala obilazak Sabora i susret s njegovim predsjednikom i zastupnicima.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • samosoyer 26.05.2020.

    Njonjo,sta se cekalo 20 godina,da se to ponovo povrati,da se taj blagdan ponovo izmisli.

  • 25.05.2020.

    Samoveličanja i populizam bez ikakvog konkretnog efekta za građane.

  • JosJedanRektalniAlpinist 25.05.2020.

    hoće možda biti dostojanstven kao ti kad komentiras raspudica u nu2?

Komentiraj...
Vidi sve komentare