To je to što me zanima!

Jasminka u 75. godini pri kraju trećeg fakulteta: Uzor je svima

Gospođa Jasminka sada je na petoj godini i do završetka trećeg studija dijeli još jedan semestar, a nakon završenog fakulteta, vidi sebe, između ostalog i kao predavačicu
Vidi originalni članak

Da za povratak u klupe i obrazovanje pokazuje primjer Jasminke Šarić (75), studentice pete godine na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu. To je treći fakultet na kojem studira, a brucošica na FFRZ-u je postala u sedamdesetoj godini. Prije toga već je završila dva fakulteta, saznaje HRT.

- Bila sam uzbuđena kao da prvi put upisujem. Nova sredina, nova zgrada, nisam znala gdje je referada, točno kao brucoš, eto - priča Jasminka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako uspješno obavlja sve svoje studentske obaveze, jednog problema se ipak ne može riješiti - treme prije ispita. 

- Svima nam može biti uzor, sa svojom revnosti i upornosti - kaže Jasminkina kolegica Marijana. S njom se slaže i kolega Josip. 

- Mislim da je fenomenalno imati jednu takvu stariju osobu pored sebe jer kad vidimo koliko ona ima elana i koliko se trudi, daje motivaciju nama mlađima - izjavio je za HRT. 

- Takvih studenata ima i uvijek je bilo i mi smo na to ponosni jer je to zapravo jedno bogatstvo - kazao je dekan  FFRZ-a Ivan Koprek.

Gospođa Jasminka sada je na petoj godini i do završetka trećeg studija dijeli još jedan semestar, a nakon završenog fakulteta, vidi sebe, između ostalog i kao predavačicu.
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • angelfish1 05.12.2018.

    Svaka čast, našla žena motivaciju, očito da je to ispunjava i čini sretnom. Nikada nije kasno za učenje.

  • Zmar116 05.12.2018.

    He he he,onaj famozni Crnoja ima dva magisterija...

  • alija98 05.12.2018.

    Bravo curo

Komentiraj...
Vidi sve komentare