Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Jasminka u 75. godini pri kraju trećeg fakulteta: Uzor je svima

Gospođa Jasminka sada je na petoj godini i do završetka trećeg studija dijeli još jedan semestar, a nakon završenog fakulteta, vidi sebe, između ostalog i kao predavačicu

Foto: Screenshot/HRT
27 komentara

Da za povratak u klupe i obrazovanje pokazuje primjer Jasminke Šarić (75), studentice pete godine na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu. To je treći fakultet na kojem studira, a brucošica na FFRZ-u je postala u sedamdesetoj godini. Prije toga već je završila dva fakulteta, saznaje HRT.

- Bila sam uzbuđena kao da prvi put upisujem. Nova sredina, nova zgrada, nisam znala gdje je referada, točno kao brucoš, eto - priča Jasminka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako uspješno obavlja sve svoje studentske obaveze, jednog problema se ipak ne može riješiti - treme prije ispita. 

- Svima nam može biti uzor, sa svojom revnosti i upornosti - kaže Jasminkina kolegica Marijana. S njom se slaže i kolega Josip. 

- Mislim da je fenomenalno imati jednu takvu stariju osobu pored sebe jer kad vidimo koliko ona ima elana i koliko se trudi, daje motivaciju nama mlađima - izjavio je za HRT. 

- Takvih studenata ima i uvijek je bilo i mi smo na to ponosni jer je to zapravo jedno bogatstvo - kazao je dekan  FFRZ-a Ivan Koprek.

Gospođa Jasminka sada je na petoj godini i do završetka trećeg studija dijeli još jedan semestar, a nakon završenog fakulteta, vidi sebe, između ostalog i kao predavačicu.
 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message