To je to što me zanima!

Javila se dobitnica: Hrvatska lutrija čeka da dođe po dobitak

Multimilijunašici iz Zagreba, o kojoj već danima šuška cijela Hrvatska, 20. siječnja na račun će sjesti 105 milijuna kuna. S HL-om komunicira poput tajnog agenta
Vidi originalni članak

Primila sam Vašu poruku, kratko se obratila multimilijunašica Hrvatskoj lutriji šest dana nakon izvlačenja Eurojackpota.

Zagrepčanka koja s nestrpljenjem čeka 20. siječnja, kada će joj na račun sjesti 105 milijuna kuna, s HL-om komunicira poput tajnog agenta. Nema poziva, čak ni od 30 sekundi, samo kratka poruka. Očito je u strahu da joj se ne dozna identitet pa da za njom ne nastane potjera znanih i neznanih. U ova krizna vremena mogla bi se ispisati poduža lista onih koji vape za pomoći, a koji bi joj se rado javili. Svoj mir za sada dobro čuva. Iz Hrvatske lutrije kažu da su njezin odgovor također čekali s nestrpljenjem jer se još nije sleglo uzbuđenje što je Eurojackpot od gotovo 132 milijuna kuna otišao upravo u Hrvatsku.

Za dva dana novac iz 14 zemalja slit će se na račun Lutrije

- Dobitnica je poruku poslala preko našeg sustava gdje je i prijavljena kao igračica i gdje je sa samo jednom uplatom od 15 kuna, koju je prvi put odigrala internetom, osvojila ovaj dobitak. Ako iskaže želju da neke informacije podijeli s javnošću, svakako ćemo se oglasiti - rekli su iz HL-a.

Za dva dana novac iz 14 zemalja slit će se na račun Lutrije. Istog trena Ministarstvu financija sjeda 26 milijuna kuna poreza.

Idi na 24sata

Komentari 234

  • RONIN_2 23.01.2014.

    Prodavanje magle. Sramite se lopovi i varalice.

  • maradona diego 23.01.2014.

    Ako ste zaintersirani za redovni mjesečni financijski prihod, doduše nije velik ali je zagarantiran, bez obaveze pogledajte na wwwdiego10maradonatockablogertockaindextockahr, nećete požaliti.

  • baraber83 22.01.2014.

    S HL računa mogu se isplatiti samo sredstva raspoloživa za isplatu. U sredstva raspoloživa za isplatu evidentiraju se dobici. Isplata s HL računa obavlja se na Vaš transakcijski (tekući) račun. Isplata se obavlja na Vaš zahtjev u rubrici Moj novčanik te priređivač ne naplaćuje naknadu prilikom isplate dobitaka sa HL računa. Ako više od dvanaest mjeseci na Vašem HL računu nije zabilježena nijedna transakcija uplate igre, sva novčana sredstva s Vašeg HL računa isplatit ćemo na Vaš tekući račun. Ukoliko zatražite povrat novčanih sredstava koja ste uplatili na svoj HL račun, isplatit ćemo ih, umanjena za iznos manipulacije koji neće biti veći od 5% iznosa za povrat. Podaci o tekućem računu služe isključivo za isplatu sredstava od dobitaka ili povrat prethodno uplaćenih sredstava. Hrvatska Lutrija nema nikakvu mogućnost raspolaganja sredstvima na tom računu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare