News

Komentari 234

Javila se dobitnica: Hrvatska lutrija čeka da dođe po dobitak

Javila se dobitnica: Hrvatska lutrija čeka da dođe po dobitak

Multimilijunašici iz Zagreba, o kojoj već danima šuška cijela Hrvatska, 20. siječnja na račun će sjesti 105 milijuna kuna. S HL-om komunicira poput tajnog agenta

Primila sam Vašu poruku, kratko se obratila multimilijunašica Hrvatskoj lutriji šest dana nakon izvlačenja Eurojackpota.

Zagrepčanka koja s nestrpljenjem čeka 20. siječnja, kada će joj na račun sjesti 105 milijuna kuna, s HL-om komunicira poput tajnog agenta. Nema poziva, čak ni od 30 sekundi, samo kratka poruka. Očito je u strahu da joj se ne dozna identitet pa da za njom ne nastane potjera znanih i neznanih. U ova krizna vremena mogla bi se ispisati poduža lista onih koji vape za pomoći, a koji bi joj se rado javili. Svoj mir za sada dobro čuva. Iz Hrvatske lutrije kažu da su njezin odgovor također čekali s nestrpljenjem jer se još nije sleglo uzbuđenje što je Eurojackpot od gotovo 132 milijuna kuna otišao upravo u Hrvatsku.

Za dva dana novac iz 14 zemalja slit će se na račun Lutrije

- Dobitnica je poruku poslala preko našeg sustava gdje je i prijavljena kao igračica i gdje je sa samo jednom uplatom od 15 kuna, koju je prvi put odigrala internetom, osvojila ovaj dobitak. Ako iskaže želju da neke informacije podijeli s javnošću, svakako ćemo se oglasiti - rekli su iz HL-a.

Za dva dana novac iz 14 zemalja slit će se na račun Lutrije. Istog trena Ministarstvu financija sjeda 26 milijuna kuna poreza.

Najčitaniji članci