To je to što me zanima!

Jedan od huligana koji je mlatio dječake u Vukovaru na tjeralici Interpola koju su raspisali Grci

Jedan od privedenih napadača na maloljetnike u Vukovaru bio je u zatvoru u Grčkoj nakon navijačkih nereda, a u prosincu je pušten uz jamčevinu. Za drugog su grčke vlasti raspisale Interpolovu tjeralicu
Vidi originalni članak

Još jedan napadač na maloljetnike iz Vukovara povezan je s neredima u Grčkoj. Kako doznajemo, grčke vlasti raspisale su putem Interpola potjeru zbog sumnje da je sudjelovao u neredima ovoga ljeta u Ateni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od privedenih je bio u grčkom zatvoru, a u prosincu je pušten uz jamčevinu. Šef vukovarske policije Vlado Božić potvrdio je  za RTL Danas da su napadači na dječake u centru Vukovara pripadnici navijačke skupine te da su od ranije poznati policiji.

- Višestruko puta su prijavljivani za više kaznenih djela i prekršaja. Pogotovo s kaznenim djelima s elementima nasilje, između ostalog i tučnjava - rekao je.

PIŠE: DENIS MAHMUTOVIĆ Ovi kukavički idioti zaslužuju maksimalnu kaznu. Koliku god mogu podnijeti ti mali karakteri

Podsjetimo, skupina mladića pretukla je u subotu, 6. siječnja, oko 22:30 sati skupinu od šest maloljetnika u centru Vukovara kod mosta Jean-Michela Nicoliera. Zadali su im više udaraca šakama i nogama u predjelu glave i tijela, te im nanijeli teške ozljede. 

Ukupno petero mladića privedeno je u Policijsku postaju Vukovar nakon napada na šestoricu maloljetnika u središtu grada. Jednom od uhićenih (23) određen je jednomjesečni istražni zatvor. 

PREMLAĆIVANJE DJECE Odvjetnik uhićenog u Vukovaru: 'Nemam saznanja o tome je li on navijač i je li bio u Grčkoj'

Nasilje su osudili vladajući i oporba u Vukovaru. Gradonačelnik Ivan Penava potvrdio kako su napadači pripadnici navijačke skupine BBB. Obitelji maloljetnika koje je u subotu pretukla skupina starijih mladića, članova navijačke skupine BBB, najavili su za subotu prosvjed ispred zgrade gradske uprave u Vukovaru, uz poruku da Vukovar mora biti grad siguran za život svih građana.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • PeroZagreb2023 11.01.2024.

    Treba ove huligane koji su bili u Grčkoj ponovo tamo vratiti i zamoliti Grčku da ih zadrži barem desetak godina, da se napokon urazume.

  • melin51 11.01.2024.

    Zabranite navijačke skupine, nećete pogriješiti.

  • Morty Addams 11.01.2024.

    Ovo je sad doista razlog za zatvoriti ga na dugo vremena. Možda s 80 dođe pameti

Komentiraj...
Vidi sve komentare