To je to što me zanima!

Jedini preživjeli: 'Probudio me vrisak, poletjeli smo kao avion'

Vidio sam da vozač spava za upravljačem automobila koji je jurio. Vrisak je probudio i vozača. Trgnuo se i naglo okrenuo volan najprije ulijevo, a zatim udesno. Naletio je na ogradu, ispričao je jedini preživjeli
Vidi originalni članak

Ostao sam budan do naplatnih kućica u Hrvatskoj. Vidio sam da je vozač otkopčao sigurnosni pojas jer nije mogao dohvatiti karticu za autoput. Ponovo sam zaspao, a probudio me je vrisak, ispričao je Dragan Vukičević, jedini preživjeli od četvero putnika iz nesreće na autocesti A3 u blizini Županje za srpski Telegraf

- Vidio sam da vozač spava za upravljačem automobila koji je jurio. Vrisak je probudio i vozača. Trgnuo se i naglo okrenuo volan najprije ulijevo, a zatim udesno. Naletio je na ogradu, koja je automobil podignula u zrak, poletjeli smo poput aviona - ispričao je policiji Vučićević. Škoda je proletjela u zaštitnu ogradu i udarila u kanal. Kazaljka se u trenutku sudara zaustavila na 140 km/h.

- Sljedeće čega se sjećam je prazan auto u kojem su sva vrata otvorena - opisao je jezive slike koje je vidio kad je poslije kratkog gubitka svijesti došao k sebi. Svi ostali koji su bili u automobilu preminuli su u nesreći. Među njima i 14-godišnji dječak, sin vozača i još jedan bračni par iz Beograda.

SVETLANA IZ KRUŠEVCA U nesreći na A3 izgubila muža i sina: Ostala mi je samo kći...

Preživjeli Dragan, koji je prijevoz u Škodi pronašao na aplikaciji i krenuo u Ljubljanu tražiti posao jedini je bio vezan sigurnosnim pojasom. 

U srijedu pola sata prije ponoći ušao je u Škodu za čijim je volanom bio preminuli Vladica Rašić i sjeo na mjesto suvozača. Kako je ispričao, noć prije puta je radio, umoran je sjeo u auto i zaspao. Probudio se tek na graničnom prijelazu, pa opet zaspao. 

VIDEO: DETALJI UŽASA KOD ŽUPANJE Tražili prijevoz preko aplikacije i ukrcali se u automobil smrti...

- Nitko na ovom dijelu autoceste, od Velike Kopanice do Bajakova, nije poginuo u zadnje tri godine, a ove godine već imamo petero mrtvih, rekli su radnici Hrvatskih autocesta iz Županje koji su u četvrtak ujutro otklanjali posljedice teške prometne nesreće.

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • nnjmkd 29.04.2019.

    Ne volim putovati noću. Radije se ustanemo u 3 sata ujutro, popijemo kavu, pa onda krenemo. Već se lagano razdanjiva, ipak smo malo odspavali. Lakše je.

  • 28.04.2019.

    Nema se tu šta pričati...otišle glave i to je točka na i. Ni prvi,ni zadnji da je zaspao za volanom. Dešavalo se i dešavat će se.

  • branimir220250 28.04.2019.

    Samo jednom sam zaspao za volanom, vjerojatno na par sekundi, shvatio sam u kakvoj sam opasnosti bio. Toliki špk i stah su me obuzeli da sam se sav tresao❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare