To je to što me zanima!

Jednogodišnja djevojčica je na luftiću otplutala dva kilometra

Curicu su spasioci pronašli kako plače u otvorenom moru u Tunisu, nakon što je navodno otplutala na luftiću jer roditelji nisu pazili na nju
Vidi originalni članak

Vladini izvori rekli su za lokalnu radio postaju Shems FM da je jednogodišnju djevojčicu u Tunisu otpuhao snažni vjetar s plaže na sjeveroistočnoj obali, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimke s jet-skija pokazuju kako službenici Civilne zaštite podižu uplakanu bebu s luftića na i nose je na sigurno. Spasioci su potvrdili da je na sreću neozlijeđena.

PUHALA JAKA BURA Akcija u Velebitskom kanalu: Spašavali plivača, čovjeka na 'luftiću' i turiste na gumenjaku

Spasilac je stavio djevojčicu na jet-ski, te odjurio na obalu. To nije prvi put da je dijete nestalo s plaže, a vlasti su već navodno upozorile roditelje da budu na oprezu dok traje sezona.

Prošli mjesec su još jednu djevojčicu izvukli iz mora, nakon što je otplutala na luftiću. Iako su roditelji luftić zavezali za mol, konop se odvezao, a dijete otplutalo. Srećom, obalna straža je primila poziv da dijete treba pomoć te su je otišli spasiti. 

JAKA BURA KOD SENJA I STARIGRADA Sedam turista se umalo utopilo: 'Spasili smo plivača, obitelj na gumenjaku i Poljaka na luftiću'

I prošlog lipnja u zapanjujuće sličnom slučaju, trogodišnjakinju koja se igrala u luftiću jednoroga je vjetar otpuhao na pučinu prije nego što su njezini roditelji uopće imali priliku reagirati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • marko20 20.07.2021.

    Meni se skoro desilo slicno dok sam bio mali, noge mi utrnule u camcu i struja me odnijela, srecom sam dozvao jednog plivaca koji me spasio dok su drugi samo gledali sta se derem, dogodi se, najlakse je osuđivati, a struja ili vjetar te mogu odnijeti i brzinom koju samo jako dobri plivaci mogu stici tako da nije zafrkancija

  • Toni prijesednik 20.07.2021.

    Sretan Kurban Bajram svim Hrvatima Muslimanske Vjeroispovjesti zivi nam bili!

  • kajbiti 20.07.2021.

    Sjecam se slicne situacije u Makarskoj negdje prije rata, klinac, desetak godina, odnijelo go more tak daleko da su gliserom isli po njega. Mali uopce nije skuzio kaj je bilo. Lezao je ma lufticu na trbuhu i more ha lagano odnijelo na pucinu. Netko ga je dalekozorom skuzio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare