News

Komentari 27

Jednogodišnja djevojčica je na luftiću otplutala dva kilometra

Jednogodišnja djevojčica je na luftiću otplutala dva kilometra

Curicu su spasioci pronašli kako plače u otvorenom moru u Tunisu, nakon što je navodno otplutala na luftiću jer roditelji nisu pazili na nju

Vladini izvori rekli su za lokalnu radio postaju Shems FM da je jednogodišnju djevojčicu u Tunisu otpuhao snažni vjetar s plaže na sjeveroistočnoj obali, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimke s jet-skija pokazuju kako službenici Civilne zaštite podižu uplakanu bebu s luftića na i nose je na sigurno. Spasioci su potvrdili da je na sreću neozlijeđena.

Spasilac je stavio djevojčicu na jet-ski, te odjurio na obalu. To nije prvi put da je dijete nestalo s plaže, a vlasti su već navodno upozorile roditelje da budu na oprezu dok traje sezona.

Prošli mjesec su još jednu djevojčicu izvukli iz mora, nakon što je otplutala na luftiću. Iako su roditelji luftić zavezali za mol, konop se odvezao, a dijete otplutalo. Srećom, obalna straža je primila poziv da dijete treba pomoć te su je otišli spasiti. 

I prošlog lipnja u zapanjujuće sličnom slučaju, trogodišnjakinju koja se igrala u luftiću jednoroga je vjetar otpuhao na pučinu prije nego što su njezini roditelji uopće imali priliku reagirati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci