To je to što me zanima!

Jedva joj je pobjegao: Metlom je htjela istući vozača autobusa

Žena je metlom u utorak nešto iza 13 sati napala vozača Slavonija Busa na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu. Prvo mu je bilo smiješno, no i to se promijenilo kad mu nije dala prići autobusu...
Vidi originalni članak

Žena je metlom u utorak nešto iza 13 sati napala vozača Slavonija Busa na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu. Vozač se spremao primiti putnike, mahom su to bili učenici srednjih škola, kad mu je prišla žena s metlom u ruci i počela ga tući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muškarac je pobjegao od nje, u početku se smijao, ali kasnije mu nije bilo svejedno, jer mu razjarena žena nije dala prići autobusu.

– Pozvao me vozač i požalio se da ga je napala neka, njemu nepoznata žena. Nije znao niti što joj je bio povod, rekao sam mu neka pozove policiju, što je on u uradio. Kada su došli policajci, napadačica je pobjegla i nisu je našli – rekao je Franjo Matijašević, vlasnik prijevozničke tvrtke Slavonija Bus, dodajući kako pretpostavlja da je žena metlu, ili partviš za brisanje poda najvjerojatnije uzela s mjesta gdje ga je ostavila njihova spremačica.

– Mi imamo svoju spremačicu i ona nema nikakvih kontakata s vozačima autobusa. Za incident smo saznali tek kasnije, ne znamo što je tome bio povod, ipak bih mogao reći da je to bila više zabava za putnike koji su se u tom trenutku našli na kolodvore – rekao je Mario Marić, šef autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • cvat 12.02.2020.

    i sad da se branio tamnica (tuće ženu) dali je policija raspisala tjeralicu? nadam se da će sve rasvjetliti otvoreno poslje dnevnika

  • moralna vertikala 12.02.2020.

    zene svetice opet napadaju. ma kako je to moguce?

  • 12.02.2020.

    Ja sam Milan Bandic i mislim da bi zenske trebale metlu korisit da ciste kuhinju jer za drugo i nisu.Kaj ne?Idemo delat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare