Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Jedva joj je pobjegao: Metlom je htjela istući vozača autobusa

Žena je metlom u utorak nešto iza 13 sati napala vozača Slavonija Busa na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu. Prvo mu je bilo smiješno, no i to se promijenilo kad mu nije dala prići autobusu...

Foto: screenshot/
42 komentara

Žena je metlom u utorak nešto iza 13 sati napala vozača Slavonija Busa na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu. Vozač se spremao primiti putnike, mahom su to bili učenici srednjih škola, kad mu je prišla žena s metlom u ruci i počela ga tući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Muškarac je pobjegao od nje, u početku se smijao, ali kasnije mu nije bilo svejedno, jer mu razjarena žena nije dala prići autobusu.

– Pozvao me vozač i požalio se da ga je napala neka, njemu nepoznata žena. Nije znao niti što joj je bio povod, rekao sam mu neka pozove policiju, što je on u uradio. Kada su došli policajci, napadačica je pobjegla i nisu je našli – rekao je Franjo Matijašević, vlasnik prijevozničke tvrtke Slavonija Bus, dodajući kako pretpostavlja da je žena metlu, ili partviš za brisanje poda najvjerojatnije uzela s mjesta gdje ga je ostavila njihova spremačica.

– Mi imamo svoju spremačicu i ona nema nikakvih kontakata s vozačima autobusa. Za incident smo saznali tek kasnije, ne znamo što je tome bio povod, ipak bih mogao reći da je to bila više zabava za putnike koji su se u tom trenutku našli na kolodvore – rekao je Mario Marić, šef autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message