To je to što me zanima!

Jedva se dovukao kući: Mog je Liska premlatio drškom od vila

Helena Mamić (34) iz Lišana Ostrovičkih u Zadarskoj županiji kaže da je veterinar njezinom psu zaliječio rane, sad se boje infekcije. Nasilnik je psa divljački udarao jer mu je ušao u dvorište
Vidi originalni članak

Samo plačem zbog Liska. Došao mi je kući sav prebijen i krvav. To je najbolji lovački pas u županiji, nudili su nam 3000 eura, rekla nam je Helena Mamić (34) iz Lišana Ostrovičkih u Zadarskoj županiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezina ljubimca nasilnik je, tvrdi, prebio te mu razbio čeljust. Dok smo s njom razgovarali, pas je jaukao i jedva držao oči otvorenima, a ona ga je mazila po neozlijeđenim dijelovima tijela.

- Otišli smo brati bajame, a kad sam se vratila kući, nije došao za mnom. Potražila sam ga i s terase kuće vidjela čovjeka kako ga tuče debelim drškom od vila. Ušao mu je u dvorište jer mu se kujica tjera. Presjeklo me. U tom me je trenutku nasilnik ugledao i vjerujem da je to Lisku spasilo život. Ostavio ga je da leži, a on se polako, onako prebijen i krvav, dovukao kući - kaže Helena, koja je sve prijavila policiji.

Zadarski policajci su nam rekli kako je slučaj još u obradi. Do završetka krim obrade neće znati hoće li slučaj završiti prekršajnom prijavom za narušavanje javnog reda i mira ili kaznom za mučenje životinja. Helenin brat je Liska odveo veterinaru, koji mu je zaliječio rane i izvadio polomljene zube, no Helena strahuje od moguće infekcije radi otvorenih rana i razvaljene čeljusti. Kaže da joj je netko prije dvije godine puškom ubio Liska starijeg, psa u čiju je čast ime dobio sadašnji istarski gonič.

Idi na 24sata

Komentari 547

  • MallaSanja 12.09.2019.

    vlasnica je trebala drzati psa na vodilici i pod nadzorom,barem zbog cinjenice jer joj je i prvi pas ubijen. vlasnica vidi da netko tuce psa ali ne reagira i ceka da se dovlaci kuci sam,ma kako je nije sram sada plakat po novinama???? naslikava psa po novinama i zica novce za veterinara,ali nije bio problem platit cistokrvnog psa... ne uzimaj psa nikakvog ukoliko se ne mislis adekvatno brinut o njemu,u to spadaju i troskovi veterinara. da je odgovorna do ovoga uopce nebi doslo.psa treba izlijecit i oduzet dok nije kasno za njega

  • 10.09.2019.

    Za ovo ne treba ni sud ni policija, to se trebalo riješiti odmah među susjedima. Ja sam siguran da bi ja to odmah riješio.

  • 09.09.2019.

    vratio bi mu ja sa drugim krajem

Komentiraj...
Vidi sve komentare