To je to što me zanima!

'Još ne znam hoće se pokretati kazneni postupak protiv Žalac'

Državno odvjetništvo provest će svoj dio postupka pa će donijeti i svoje zaključke i o tome će sigurno izvijestiti javnost, rekao je glavni državni odvjetnik
Vidi originalni članak

Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić izjavio je u srijedu da se još provode izvidi o prometnoj nesreći ministrice Gabrijele Žalac, a nije mu poznato hoće li u tom slučaju biti pokrenut kazneni postupak.

"Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima na temelju izvješća policije provodi izvide i prikuplja relevantne činjenice je li prometna nesreća posljedica nečije krivnje", kratko je odgovorio Jelenić o mogućnosti da se pokrene kazneni postupak protiv ministrice Žalac.

KOMENTIRAO SLUČAJ ŽALAC Ministar Božinović tvrdi: Slučaj Žalac je sad u rukama DORH-a

Nije dao izravan odgovor ni na pitanje o mogućnosti da općinsko državno odvjetništvo utvrdi kaznenu odgovornost Žalac, nakon što je policija to odbacila.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Državno odvjetništvo provest će svoj dio postupka pa će donijeti i svoje zaključke i o tome će sigurno izvijestiti javnost. S obzirom da se radi o izvidima koji su tajni, ne mogu govoriti o sadržaju tih izvida, kao ni o tome koliko će trajati", izjavio je Jelenić novinarima u prigodi obilježavanja 25 godina partnerstva između Hrvatske i Svjetske banke u dvorani Lisinski.

JANDROKOVIĆ: 'Ministrica Žalac nije trebala podnijeti neopozivu ostavku'

Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a Gabrijela Žalac nakon prometne nesreće kada je, vozeći bez valjane vozačke dozvole koja je istekla u lipnju 2016. godine, automobilom naletjela na desetogodišnju djevojčicu, ponudila je premijeru Plenkoviću ostavku, no on je nije prihvatio pa ona i dalje ostaje na ministarskoj dužnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 14.03.2019.

    Ako nema obilježenog pješačkog prijelaza u ulici u kojoj je bila nesreća (a nema), onda je kompletna krivnja za nesreću na VOZAČU. Nemojte se šaliti pa NE podnijeti kaznenu prijavu protiv vozačice. Trebala je paziti! A nije ! i još je vozila bez vozačke! I inače ne vozi nego samo kad dođe u Vinkovce! Ovdje je sve jasno.

  • dunda 13.03.2019.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • kormilar 13.03.2019.

    Ovisi što mu premjer Plenković reče!

Komentiraj...
Vidi sve komentare