To je to što me zanima!

Još trojica pripadnika Oružanih snaga pala na testiranju za droge, jedan odbio testiranje

Prije tjedan dana otkriveno je da su petorica pripadnika Oružanih snaga pali na testiranju na droge. Četvorica od njih pripadnici su Zapovjedništva za specijalne snage, a peti je pripadnik Vojne policije
Vidi originalni članak

Još tri pripadnika Oružanih snaga pala su prilikom testiranja na droge dok je jedan odbio testiranje, saznaje Jutarnji list.

Prema dostupnim informacijama pripadnici Vojne policije 23. srpnja proveli su testiranje pripadnika Oružanih snaga u nekoliko vojarni.

Prilikom testiranja 16 vojnika u vojarnama „Vergarola“ u Puli, „Admiral flote Sveto Letica – Barba“ u Splitu, „116. brigade HV“ u Pločama, „Pk. Marko Živković“ u Velikoj Gorici – Pleso i u vojarni 5. gbr. „Slavonski sokolovi“ u Vinkovcima kod troje pripadnika utvrđena je prisutnost metabolita THC-a, javlja Jutarnji.

DOBIT ĆE NEČASTAN OTPUST Skandal u Hrvatskoj vojsci: Petorica vojnika pozitivni na drogu, jedan je sin časnika HV-a

Podsjetimo, prije tjedan dana otkriveno je da su petorica pripadnika Oružanih snaga pali na testiranju na droge. Četvorica od njih pripadnici su Zapovjedništva za specijalne snage, a peti je pripadnik Vojne policije koji radio na osiguranju visokih vojnih i državnih dužnosnika. Navodno su bili pozitivni na kokain.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • biturbo 27.07.2021.

    Vojska je uzas i mornarica i kopnena ,tamo npr ako dodes na vrime na posa dobijes sutra slobodan dan,imaju vise slobodnih nego radnih dana

  • crazy mind 27.07.2021.

    da se bujanec ne mota oko vojarni? 😁😜

  • HDZ n1 27.07.2021.

    Ma pušite dečki i onako je država već popušila ☠️☠️👻🥵

Komentiraj...
Vidi sve komentare