News

Komentari 106

Još trojica pripadnika Oružanih snaga pala na testiranju za droge, jedan odbio testiranje

Još trojica pripadnika Oružanih snaga pala na testiranju za droge, jedan odbio testiranje

Prije tjedan dana otkriveno je da su petorica pripadnika Oružanih snaga pali na testiranju na droge. Četvorica od njih pripadnici su Zapovjedništva za specijalne snage, a peti je pripadnik Vojne policije

Još tri pripadnika Oružanih snaga pala su prilikom testiranja na droge dok je jedan odbio testiranje, saznaje Jutarnji list.

Prema dostupnim informacijama pripadnici Vojne policije 23. srpnja proveli su testiranje pripadnika Oružanih snaga u nekoliko vojarni.

Prilikom testiranja 16 vojnika u vojarnama „Vergarola“ u Puli, „Admiral flote Sveto Letica – Barba“ u Splitu, „116. brigade HV“ u Pločama, „Pk. Marko Živković“ u Velikoj Gorici – Pleso i u vojarni 5. gbr. „Slavonski sokolovi“ u Vinkovcima kod troje pripadnika utvrđena je prisutnost metabolita THC-a, javlja Jutarnji.

Podsjetimo, prije tjedan dana otkriveno je da su petorica pripadnika Oružanih snaga pali na testiranju na droge. Četvorica od njih pripadnici su Zapovjedništva za specijalne snage, a peti je pripadnik Vojne policije koji radio na osiguranju visokih vojnih i državnih dužnosnika. Navodno su bili pozitivni na kokain.

Najčitaniji članci