To je to što me zanima!

Josip Leko: Raskol u stranci je vrlo dubok, ali vjerujem u SDP

Predsjednik stranke ostaje predsjednik stranke i sada ima otežanu zadaću da okupi SDP. Vjerujem u SDP, vjerujem u snagu SDP-a, rekao je nakon izbacivanja Linića
Vidi originalni članak

Predsjednik Glavnog odbora SDP-a Josip Leko izjavio je nakon izbacivanja Slavka Linića kako se nakon tijesnog glasovanja ne može negirati da u SDP-u postoji raskol po tom pitanju.

- Raskol na ovom pitanju ne može se negirati, on je zaista dubok, a prelamaju li se preko tog pitanja dublji odnosi unutar SDP-a, to moramo vidjeti - rekao je Leko. 

Izrazio je nadu da će Glavni odbor o tome uskoro ponovno raspravljati i tražiti novo okupljanje u SDP-u na novim programskim vrijednostima.

Potvrdio je da je glasovao protiv Linićeva isključivanja. Ponovio je kako bi bilo bolje da se odlučivalo tek nakon što nadležne institucije provjere Linićeve optužbe na račun Zorana Milanovića.

- Predsjednik stranke ostaje predsjednik stranke i sada ima otežanu zadaću da okupi SDP.  Vjerujem u SDP, vjerujem u snagu SDP-a, jer ovo nije bila aklamacija, nego uvjeravanje, vrhunski demokratsko odlučivanje - zaključio je Leko.


Idi na 24sata

Komentari 86

  • ivanvinkovci 09.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mili999 08.06.2014.

    Leko je rekao kako stvari stoje- Raskol!

  • ona_koja_zna 08.06.2014.

    Vic dana, "Vjerujem u SDP."

Komentiraj...
Vidi sve komentare