Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
86 komentara

Josip Leko: Raskol u stranci je vrlo dubok, ali vjerujem u SDP

Predsjednik stranke ostaje predsjednik stranke i sada ima otežanu zadaću da okupi SDP. Vjerujem u SDP, vjerujem u snagu SDP-a, rekao je nakon izbacivanja Linića

Željko Hladika/24sata
Foto: Željko Hladika/24sata
86 komentara

Predsjednik Glavnog odbora SDP-a Josip Leko izjavio je nakon izbacivanja Slavka Linića kako se nakon tijesnog glasovanja ne može negirati da u SDP-u postoji raskol po tom pitanju.

- Raskol na ovom pitanju ne može se negirati, on je zaista dubok, a prelamaju li se preko tog pitanja dublji odnosi unutar SDP-a, to moramo vidjeti - rekao je Leko. 

Izrazio je nadu da će Glavni odbor o tome uskoro ponovno raspravljati i tražiti novo okupljanje u SDP-u na novim programskim vrijednostima.

Potvrdio je da je glasovao protiv Linićeva isključivanja. Ponovio je kako bi bilo bolje da se odlučivalo tek nakon što nadležne institucije provjere Linićeve optužbe na račun Zorana Milanovića.

- Predsjednik stranke ostaje predsjednik stranke i sada ima otežanu zadaću da okupi SDP.  Vjerujem u SDP, vjerujem u snagu SDP-a, jer ovo nije bila aklamacija, nego uvjeravanje, vrhunski demokratsko odlučivanje - zaključio je Leko.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message