To je to što me zanima!

Kadirov: 'Podržavam odluku o mobilizaciji, spremni smo'

Mi smo u Čečenskoj Republici aktivno sudjelovali u tom procesu od prvog dana, ali sada imamo i nalog šefa države i mi ćemo ga ispuniti 100 posto - objavio je na Telegramu.
Vidi originalni članak

Nakon obraćanja ruskog predsjednika Vladimira Putina, nanizale su se reakcije lidera iz svijeta, ali i njegovih pristaša. Tako je vođa Čečenije Ramzan Kadirov na Telegramu objavio da u potpunosti podržava akcije koje je Putin odlučio poduzeti, prenosi N1.

- Mi smo u Čečenskoj Republici aktivno sudjelovali u tom procesu od prvog dana, ali sada imamo i nalog šefa države i mi ćemo ga ispuniti 100 posto -  dodao je.

OTPOR U RUSIJI Prosvjedi protiv mobilizacije: 'Tisuće Rusa bit će bačeno u mašinu za mljevenje mesa'

Putinov apel napisao je, natjerao je NATO i Kijev u bezizlaznu situaciju.

- Šef države pokrenuo je velike akcije za zaštitu integriteta Rusije. To su neophodne, važne i, između ostalog, preventivne mjere – napisao je.

Istaknuo je da rat protiv Rusije traje godinama, ali da je do sad bio skriven te da je NATO ranije planirao razmjestiti postrojbe i projektile u blizini ruske granice. NATO, smatra Čečenski vođa, nikada nije krio želju da u potpunosti uništi Rusiju.

PUTINOVA MOBILIZACIJA Milanović: 'Situacija je opasna! Natežem se s onima koji su do jučer Putinu virili iz džepova'

Naveo je i da Zapad pokušava uništiti Rusiju i to s donacijama oružja i opreme. Taj je scenarij, istaknuo je, bolno poznat čečenskom narodu.

- Na isti način je ovaj Zapad planirao uništiti Rusiju preko naše republike. Vladimir Putin nije slučajno u svom govoru podsjetio na događaje kada su te iste zemlje poticale bande međunarodnih terorista na Kavkazu i unaprjeđivali NATO infrastrukturu blizu naših granica. Nisu uspjeli tada, a neće ni sada - poručio je.

REAKCIJE NA PUTINOV GOVOR Rusi navalili na letove iz Moskve, guglaju i 'kako slomiti ruku' i 'kako izaći iz Rusije'

Dodao je da je od iznimne važnosti za Rusiju završiti „specijalnu operaciju“ u Donbasu, u protivnom bi neprijatelj mogao ući na tlo Rusije, a potom je citirao Putina. - Kao što kaže naš predsjednik Vladimir Putin: “Ako je borba neizbježna, morate prvi udariti – napisao je Kadirov.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 21.09.2022.

    Cekam s nestrpljenjem dan kad ce se Ceceni obracunati sa ovim svojim izrodom i izdajnikom.

  • bosanac 21.09.2022.

    Manjak testisa i dug jezik, to je ono što karakteriše ovog bradonju.

  • Zvonimir Osman 21.09.2022.

    Gdje samo nalaze takve? 🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare