To je to što me zanima!

Kako je HDZ došao do većine: Bandić, Prljaskaj i - Rašković

To su potpisi dva izabrana zastupnika s naših lista i priključila nam se, kako bismo osnovali saborski klub, Ermina Lekaj Prljaskaj, izjavila je Jelena Pavičić Vukičević
Vidi originalni članak

Potpredsjednica stranke Bandić Milan 365 Jelena Pavičić Vukičević za Dnevnik 3 HRT-a kazala je su tri člana njihovog saborskog kluba dali potpise Domoljubnoj koaliciji i Mostu.

- To su potpisi dva izabrana zastupnika s naših lista i priključila nam se, kako bismo osnovali klub, Ermina Lekaj Prljaskaj, zastupnica albanske manjine - izjavila je Pavičić Vukičević. 

Dodala da su svoj potpis dali nositelju Domoljubne koalicije Tomislavu Karamarku. Nije željela otkriti jesu li ranije ili tek u utorak odlučili dati potporu Karamarku.  

- Gospodin Karamarko je zajedno sa Domoljubnom koalicijom i svim onim drugim strankama koje su u toj koaliciji okupljene, zapravo relativni pobjednik ovih izbora - kazala je Pavičić Vukičević te izrazila žaljenje što Ustav ne propisuje da "onaj tko dobije najviše mandata na izborima" ima priliku prvi sastaviti Vladu. 

Četvrti potpis, pretpostavlja se, je onaj Mirka Raškovića, koji je nakon izbora istupio iz SDSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • hasta la victoria siempre 23.12.2015.

    tvz.branitelj iz kasarne u kninu ,albanka i bandic koji iza sebe ima 1100 kaznenih prijava.i oni sebe nazivaju domoljubi.

  • sinizg 23.12.2015.

    u Hrvatskoj nastupila kolektivna amnezija.

  • fulir 23.12.2015.

    Kako je g Bandić odigrao, očekuje da će biti zaštićen od remetinca, Sad je barem vidljivo da svaka ptica svome jatu leti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare