News

Komentari 93

Kako je HDZ došao do većine: Bandić, Prljaskaj i - Rašković

Kako je HDZ došao do većine: Bandić, Prljaskaj i - Rašković

To su potpisi dva izabrana zastupnika s naših lista i priključila nam se, kako bismo osnovali saborski klub, Ermina Lekaj Prljaskaj, izjavila je Jelena Pavičić Vukičević

Potpredsjednica stranke Bandić Milan 365 Jelena Pavičić Vukičević za Dnevnik 3 HRT-a kazala je su tri člana njihovog saborskog kluba dali potpise Domoljubnoj koaliciji i Mostu.

- To su potpisi dva izabrana zastupnika s naših lista i priključila nam se, kako bismo osnovali klub, Ermina Lekaj Prljaskaj, zastupnica albanske manjine - izjavila je Pavičić Vukičević. 

Dodala da su svoj potpis dali nositelju Domoljubne koalicije Tomislavu Karamarku. Nije željela otkriti jesu li ranije ili tek u utorak odlučili dati potporu Karamarku.  

- Gospodin Karamarko je zajedno sa Domoljubnom koalicijom i svim onim drugim strankama koje su u toj koaliciji okupljene, zapravo relativni pobjednik ovih izbora - kazala je Pavičić Vukičević te izrazila žaljenje što Ustav ne propisuje da "onaj tko dobije najviše mandata na izborima" ima priliku prvi sastaviti Vladu. 

Četvrti potpis, pretpostavlja se, je onaj Mirka Raškovića, koji je nakon izbora istupio iz SDSS-a.

Najčitaniji članci