To je to što me zanima!

Kako ubijaju tajne službe? Vrh kišobrana umočen u otrov ili novičok na gaćama Navaljnoga

NOVI EXPRESS Tajne službe vremenom naprave pogrešan korak pa svijet dozna za neki novi otrov ili tehniku ubijanja, a mi donosimo priču o egzekucijama povodom ubojstva Alekseja Navaljnog
Vidi originalni članak

Navaljnog su ubili jednim udarcem u srce. To je stara metoda KGB-a. Prema onome što znam, on je dva i pol sata prije smrti bio u ćeliji na otvorenom. Zatvorenici inače nikad ne provode toliko vremena vani, temperature su tih dana padale i do minus 30 stupnjeva Celzijevih. Prvo su mu ‘uništili’ tijelo tako što su ga dulje držali na ekstremnoj hladnoći. Usporili su mu cirkulaciju na minimum. U tim okolnostima ubiti čovjeka postaje vrlo lako, ako osoba zna što radi i ima iskustva u tome. KGB je trenirao svoje operativce da ubiju čovjeka jednim udarcem u srce. To je njihov potpis, ispričao je u velikom razgovoru za The Times ruski disident i borac za ljudska prava Vladimir Osečkin.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • katja.kasun 20.03.2024.

    Strasno je vidjeti kako se tajne sluzbe sluze takvim podlim metodama. Neprihvatljivo je koristiti otrov ili slicne opasne tvari kako bi se eliminirali politicki protivnici. Nadam se da ce cijeli svijet osuditi takve postupke.

  • vuka.mislav 20.03.2024.

    Uzasno je vidjeti kako se tajne sluzbe sluze smrtonosnim sredstvima za eliminaciju svojih protivnika. Nadam se da ce pravda jednog dana biti zadovoljena.

  • paula.kosar 09.03.2024.

    Ma kakve tajne sluzbe, sve je to primarna skola za ove jadnike. Svi bi oni htjeli biti James Bond, a ne mogu prestati cistiti guzicu novicokom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare