To je to što me zanima!

Kamiondžija skrivio sudar i 20 dana prije tragedije kod Novske

Nitko to nije znao, pa čak ni obitelj, ali Ivan Filipović (59), vozač kamiona koji je skrivio tešku nesreću na odmorištu kod Novske u petak, pri čemu su smrtno stradale dvije djevojčice, imao je sudar i samo 20 dana ranije
Vidi originalni članak

Policija PU Brodsko posavska i HAC potvrdili su informaciju da je 17. svibnja ove godine oko 11 sati kod mjesta Rešetari na A3 vozač (59) kamiona na zaustavnoj traci udario u vozilo ophodnje, a po povratku na kolovoznu traku u drugo teretno vozilo počinivši na oba materijalnu štetu.

Na mjesto nesreće izašli su policajci prometne policije PU Brodsko posavske koji su obavili očevid i vozaču kamiona su uručili nalog za plaćanje novčane kazne zbog izazivanja prometne nesreće.

EKSKLUZIVNO Pismo kćeri vozača kamiona: Oprostite mom tati, molim vas

Iz pouzdanih izvora doznali smo da je prometnu nesreću u svibnju izazvao isti vozač koji je u petak na odmorištu Novska sjever kamionom natovarenim s oko 25 tona ljepila za keramiku usmrtio dvije učenice sedmog razreda iz Erduta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nesreću u svibnju kod Rešetara prouzročio je tako što je nekontrolirano sišao iz svoje trake na zaustavnu traku na kojoj je stajalo vozilo ophodnje HAC-a, kasno ga je uočio i udario u njega, vratio se u svoju traku i udario u drugo teretno vozilo.

Podsjetimo, kamion je u petak u punoj brzini uletio na odmorište na autocesti A3 između Novske i Okučana i naletio na skupinu djece koja su izlazila iz autobusa. U nesreći je poginulo dvoje djece, a više ljudi je ozlijeđeno. 

Dnevnik Nove TV doznaje da je vozač 24 sata prije nesreće u Županji zatražio liječničku pomoć. Istraga tako skreće i prema hitnoj pomoći u Županji, a što se točno događalo 24 sata prije nesreće sada zna vrlo malo ljudi iz istrage. 

USMRTIO DVIJE DJEVOJČICE Užas kod Novske: Kamion je bio ispravan, vozač nije usporio

Jutarnji list doznaje da je vozaču ordinirana blokada zbog jakih bolova u leđima prouzročenih sjedenjem, a bol se spuštala prema donjem dijelu kralježnice i u noge.

Hitna pomoć sugerirala je vozaču ordiniranje dvaju lijekova, s time da bi se nakon primjene drugog ponuđenog lijeka morao odmarati jer je njegovo djelovanje u kontraindikaciji s mogućnošću nastavljanja vožnje. Budući da se ionako morao odmarati zbog poštivanja pravila vožnje, vozač je izabrao blokadu i odlučio prespavati u kabini teretnjaka MAN na odmorištu u Županji.

Idi na 24sata

Komentari 286

  • Caponee3 16.06.2019.

    Zelot - sta mislis, da se njega pita hoce ili nece voziti? Ako imas takav posao moras voziti, pogotovo kada sezona pocne.. niti mozes dobiti slobodno niti bolovanje ili u protivnom otkaz! Ako je vec tako stanje, ne treba se suditi covjeku nego njegovom poduzecu, znam to iz pouzdanih izvora jer mi je i sam muz profesionalni vozac.. NE SUDITE DOK NE SAZNATE CIJELU PRICU

  • marin007 11.06.2019.

    Eto to dokazuje koliko je njima do sigurnosti u prometu, naplatili su kaznu i pustili da dalje vozi umjesto da su poslali starog vozača na liječnički i vidjeli jel može dalje dobiti dozvolu!! Bravo hrvatska!!

  • Slavonka60 11.06.2019.

    Sa čovjekom očito nešto ne štima..bojim se da je posrijedi neki zdr.problem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare