To je to što me zanima!

Kaos u Vinogradskoj: Vatavuk sazvao presicu, dat će ostavku?

U podne se sastaje stručno vijeće KBC Sestre milosrdnice, a u 14 sati je Zoran Vatavuk sazvao konferenciju oko stanja u bolnici. Navodno će dati ostavku
Vidi originalni članak

Točno u podne u KBC-u Sestre milosrdnice počeo je sastanak Stručnog vijeća bolnice, čija je tema moguća ostavka v.d. ravnatelja prof.dr. Zorana Vatavuka. Kako neslužbeno doznajemo, u bolnici se spominje velika vjerojatnost da prof.dr. Vatavuk doista objavi da daje ostavku, no to se za sada bazira na pričama i pretpostavkama, sve dok v.d. Ravnatelja to i osobno ne izgovori na sjednici Stručnog vijeća.

Indikativno je i da je za 14 sati prof.dr. Vatavuk sazvao konferenciju za novinare, vezano za situaciju u bolnici koja se duže vrijeme prati, stoji u pozivu. Također piše kako bolnica moli zainteresirane medije da ih podrže u nastojanju da pravilno informiraju javnost o situaciji u KBC-u Sestre milosrdnice, kako bi pacijenti bili mirni i zadovoljni.

U ovom trenutku nije poznato što je razlog za moguću ostavku prof.dr. Vatavuka, tim više što je on na poziciji ravnatelja privremeno. Za mjesec dana Upravo vijeće bolnice odabrat će novog ravnatelja među onima koji su se prijavili na natječaj, pa je prof.dr. Vatavuk ionako trebao odstupiti. Prošli tjedan je u ovoj bolnici bilo vrlo turbulentno, jer je donedavna predstojnice Zavoda za radiologiju prof.dr. Dijana Zadravec od v.d.-a ravnatelja dobila opomenu pred otkaz, a potom je ona, u svom izlaganju pred Nacionalnim vijećem za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije satima svjedočila o navodnom kriminalu i korupciji u bolnici, prozivala kolege i Vatavuka optužila da se uspoređuje s Hitlerom te da veliča nacističke simbole.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • igidus 18.06.2021.

    Anemični stavio prste u bolnice sad će tek biti lopovluka

  • blatan sokak 18.06.2021.

    Svi su oni isti, Zadravec, vatatuk i svi su nečiji igrači.

  • valentina marić 18.06.2021.

    da se nisu posvadjali kradja namjestanje pogodovanje i sl bi se bilo nastavilo u nedogled ocigledno se oko necega nisu mogli dogovoriti ili oko djeljenja il povecanja kradje

Komentiraj...
Vidi sve komentare