To je to što me zanima!

Karamarko: Clinton nije hvalila ovu današnju, već vladu HDZ-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nadam se da će Vlada napokon biti racionalna i da će oni ovaj postupak koji se zove 'samo nemojte ništa pokvariti' dotjerati do kraja, rekao je predsjednik HDZ-a
Vidi originalni članak

Posjet američke državne tajnice Hillary Clinton, ali i njezine pohvale, komentirao je u četvrtak Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a.

Karamarko je rekao kako je njezin posjet dobar za Hrvatsku jer 'ova vlada nažalost vrlo trapavo gradi odnose s Europskom unijom u koju moramo ući za nekoliko mjeseci i dobro je da učvršćujemo odnose s Amerikom'.

- Ali čuli ste da naši prijatelji Amerikanci traže da se neki poslovi obave do ulaska i neki se ne mogu osjećati uvrijeđeno zbog dobronamjernih želja i sugestija naših i europskih i američkih saveznika - kaže Karamarko, javlja Dnevnik.hr.

Što se, pak, njezinih pohvala na račun Hrvatske tiče, šef HDZ je uvjerenja da je to normalno jer je 'vlada HDZ-a napravila strašan iskorak u ovih šest godina i završila pregovore, sigurno da ljudi koji sa strane objektivno gledaju na te procese mogu samo pohvaliti'.

- Moje mišljenje je da se to nije odnosilo na period ove Vlade. Ja sam šest godina sudjelovao u pregovorima na neki način, u konačnici je gospođa Kosor potpisala pretpristupni ugovor. Mi smo vidjeli, u skoro godinu dana ove Vlade, da oni nizom nezgrapnosti zbunjuju ljude koji su gradili te dobre odnose. Nadam se da će napokon biti racionalni i da će oni ovaj postupak koji se zove 'samo nemojte ništa pokvariti' dotjerati do kraja - kazao je Karamarko.

'Izgleda da će se opet posezati u džepove građana'

Upitan o novom zaduženju HEP-a, koje je Vlada u srijedu odobrila, predsjednik HDZ-a kaže kako to samo govori o 'njihovoj umješnosti i lošem vođenju državnih firmi'. 

- Iako je prije ljeta bilo poskupljenja, izgleda da će se opet posezati u džepove građana - komentirao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 209

  • Zen Dra 04.11.2012.

    E Karamarko cuo sam se s Clintonom i reko je da si sve krivo shvatio,ubiti je tebe hvalio ali ti si jedan skroman gospodin pa se ne zelis hvaliti....Fuj smece jedno ruzno!!!

  • azure 03.11.2012.

    ovaj je isti ko sanader licemjer!

  • TomaBudimir 03.11.2012.

    sta vam je clintonica prinila sta tribate sve napravit da vam bude bolje ma ne triba meni niko govorit kako cu ja zivit ROBOVI JEDNI PRODANE DUSE

Komentiraj...
Vidi sve komentare