Obavijesti

News

Komentari 209

Karamarko: Clinton nije hvalila ovu današnju, već vladu HDZ-a

Karamarko: Clinton nije hvalila ovu današnju, već vladu HDZ-a
2

Nadam se da će Vlada napokon biti racionalna i da će oni ovaj postupak koji se zove 'samo nemojte ništa pokvariti' dotjerati do kraja, rekao je predsjednik HDZ-a

VIDEO

Posjet američke državne tajnice Hillary Clinton, ali i njezine pohvale, komentirao je u četvrtak Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a.

Karamarko je rekao kako je njezin posjet dobar za Hrvatsku jer 'ova vlada nažalost vrlo trapavo gradi odnose s Europskom unijom u koju moramo ući za nekoliko mjeseci i dobro je da učvršćujemo odnose s Amerikom'.

- Ali čuli ste da naši prijatelji Amerikanci traže da se neki poslovi obave do ulaska i neki se ne mogu osjećati uvrijeđeno zbog dobronamjernih želja i sugestija naših i europskih i američkih saveznika - kaže Karamarko, javlja Dnevnik.hr.

Što se, pak, njezinih pohvala na račun Hrvatske tiče, šef HDZ je uvjerenja da je to normalno jer je 'vlada HDZ-a napravila strašan iskorak u ovih šest godina i završila pregovore, sigurno da ljudi koji sa strane objektivno gledaju na te procese mogu samo pohvaliti'.

- Moje mišljenje je da se to nije odnosilo na period ove Vlade. Ja sam šest godina sudjelovao u pregovorima na neki način, u konačnici je gospođa Kosor potpisala pretpristupni ugovor. Mi smo vidjeli, u skoro godinu dana ove Vlade, da oni nizom nezgrapnosti zbunjuju ljude koji su gradili te dobre odnose. Nadam se da će napokon biti racionalni i da će oni ovaj postupak koji se zove 'samo nemojte ništa pokvariti' dotjerati do kraja - kazao je Karamarko.

'Izgleda da će se opet posezati u džepove građana'

Upitan o novom zaduženju HEP-a, koje je Vlada u srijedu odobrila, predsjednik HDZ-a kaže kako to samo govori o 'njihovoj umješnosti i lošem vođenju državnih firmi'. 

- Iako je prije ljeta bilo poskupljenja, izgleda da će se opet posezati u džepove građana - komentirao je Karamarko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 209
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...