To je to što me zanima!

Karamarko s Tomašić pjevao 'Odu radosti' na njemačkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
HDZ, HSS, HSP Ante Starčević, BUZ, HDS i ZDS predstavili su svoju listu za Europske izbore u Mimari u Zagrebu u petak. Uvjereni su u pobjedu na izborima
Vidi originalni članak

HDZ, HSS, HSP Ante Starčević, BUZ, HDS i ZDS predstavili su svoju listu za Europske izbore u Mimari u Zagrebu u petak. Uvjereni su u pobjedu, a Vladi su poručili kako će spasiti domovinu. Tomislav Karamarko rekao je kako su oni za Hrvatsku koja se temelji na svim vrijednostima zbog kojih su ginuli branitelji.

Šef HDZ-a poručio je kako će se pobrinuti da se zaustavi odljev mladih

- U dvije godine koliko su ovi na vlasti iz zemlje je otišlo 30.000 ljudi s diplomom pod rukom. Nećemo dozvoliti da se dogodi 'n-ti' po redu egzodus - rekao je Karamarko.

Skupa s Ružom Tomašić Karamarko je na kraju otpjevao "Odu radosti" na njemačkom jeziku

Andrej Plenković "udario" je po listi SDP-a i njihovih partnera, jer listu nosi Neven Mimica, koji neće ići u Europski parlament, ali također, i po listi Nikice Gabrića, na kojoj je bivša predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor. Gabrić je izjavio da su im ovi izbori anketa.

- Ovo je lista kandidata koji su kompetentni. Nema tu zečeva i mamaca, nema onih koji neće konzumirati svoje pravo kada budu izabrani, ali također nema ni onih koji ove izbore doživljavaju kao anketu - rekao je Plenković. Dodao je da je aktualna Vlada sa "Lex Perković" pokazala kako ne razumije da je EU zajednica prava.

- Priuštili su nam blamažu u tri mjeseca članstva - rekao je. Također je optužio Kukuriku koaliciju da ne razumije ni da je EU razvojna zajednica, jer nisu povukli još ništa iz fondova EU, a uplatili smo 2,4 milijarde kuna. Rekao je da je njihov proračun, koji je Europska komisija iskritizirala zbog prekomjernog deficita, dokaz kako se radi improvizirajuće i jednokratno. 

Idi na 24sata

Komentari 159

  • HelenaHela 05.04.2014.

    ha ha ha ha velike Hrvatine pjevaju na njemačkom jeziku,zar mi nemamo svoj,kome li se uvlače u d... ? '

  • raša 05.04.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • raša 05.04.2014.

    Sve su ovo potencijalne opasnosti za sve nas još gorije nego do sada i mudrije.AKO OVO NA VLAST DOĐE HEBATI ČEMO SVOJU MAMICU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare