Obavijesti

News

Komentari 159

Karamarko s Tomašić pjevao 'Odu radosti' na njemačkom

Karamarko s  Tomašić pjevao 'Odu radosti' na njemačkom
15

HDZ, HSS, HSP Ante Starčević, BUZ, HDS i ZDS predstavili su svoju listu za Europske izbore u Mimari u Zagrebu u petak. Uvjereni su u pobjedu na izborima

VIDEO

HDZ, HSS, HSP Ante Starčević, BUZ, HDS i ZDS predstavili su svoju listu za Europske izbore u Mimari u Zagrebu u petak. Uvjereni su u pobjedu, a Vladi su poručili kako će spasiti domovinu. Tomislav Karamarko rekao je kako su oni za Hrvatsku koja se temelji na svim vrijednostima zbog kojih su ginuli branitelji.

Šef HDZ-a poručio je kako će se pobrinuti da se zaustavi odljev mladih

- U dvije godine koliko su ovi na vlasti iz zemlje je otišlo 30.000 ljudi s diplomom pod rukom. Nećemo dozvoliti da se dogodi 'n-ti' po redu egzodus - rekao je Karamarko.

Skupa s Ružom Tomašić Karamarko je na kraju otpjevao "Odu radosti" na njemačkom jeziku

Andrej Plenković "udario" je po listi SDP-a i njihovih partnera, jer listu nosi Neven Mimica, koji neće ići u Europski parlament, ali također, i po listi Nikice Gabrića, na kojoj je bivša predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor. Gabrić je izjavio da su im ovi izbori anketa.

- Ovo je lista kandidata koji su kompetentni. Nema tu zečeva i mamaca, nema onih koji neće konzumirati svoje pravo kada budu izabrani, ali također nema ni onih koji ove izbore doživljavaju kao anketu - rekao je Plenković. Dodao je da je aktualna Vlada sa "Lex Perković" pokazala kako ne razumije da je EU zajednica prava.

- Priuštili su nam blamažu u tri mjeseca članstva - rekao je. Također je optužio Kukuriku koaliciju da ne razumije ni da je EU razvojna zajednica, jer nisu povukli još ništa iz fondova EU, a uplatili smo 2,4 milijarde kuna. Rekao je da je njihov proračun, koji je Europska komisija iskritizirala zbog prekomjernog deficita, dokaz kako se radi improvizirajuće i jednokratno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.