To je to što me zanima!

Karlo traži pomoć, ne zna kako je došao doma krvav: U bolnici sam još, namještali su mi vilicu

Karlo Blažeka stradao je u ponedjeljak popodne, najvjerojatnije na zagrebačkoj Knežiji, no ne sjeća se što mu je bilo. Završio je u KBC-u Sestre Milosrdnice, a sve istražuje i policija
Vidi originalni članak

Poslije posla sam kod HNK ušao na tramvaj 17 (bar mislim). Pustio sam muziku, po playeru vidio da je prošla samo pjesma i pol. Došao sam doma blatnjav, krvav s dislociranom čeljusti i izgubljenim naočalama. Ako me je itko vidio, pliz javite, jer ne znam što se dogodilo.

Ovaj potresni status objavio je u ponedjeljak na društvenim mrežama Karlo Blažeka, koji je stradao na zasad nepoznat način.

Nekako je uspio doći kući, no ima rupu u sjećanju. Njegov status proširio se Facebookom, a on je zadržan u bolnici. U utorak mu se vratio dio sjećanja i misli da je stradao na području Knežije.

- Malo se sjećanje vratilo. Izašao sam iz tramvaja kod Vjesnika, išao sam do Instar-informatike na Savskoj (toga se sjećam kompletno), poslije toga krenuo do ljekarnice u Albaharijevoj na Knežiji. Mislim da mi se tamo to dogodilo, što god to bilo - objavio je Karlo i zahvalio svima što pomažu.

Karlo nam se javio u utorak poslijepodne i kratko rekao da ne može pričati jer su mu danas namještali vilicu. Dodao je kako je još u bolnici.

Prema informacijama 24sata, ljudi su nedaleko od ljekarnice vidjeli tragove krvi kao i krvave maramice.

U sve se uključila policija.

Kako doznajemo, istražuju kako je mladić stradao te su njihovi izvidi u tijeku. S njime će razgovarati čim to njegovo zdravstveno stanje bude dozvoljavalo. Ako je netko primijetio nesreću u kojoj je ozlijeđen, policija moli da im se javi na 192.

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Joza Prezaduzeni 16.12.2020.

    Kaj bude ti rekla baka Ljubica?

  • činkac 15.12.2020.

    valjda je dečko nekome dužan pa ga je taj podsjetio, a onda je lagao mami da se ne sjeća zakaj je polomljen. sad bum dobil 20 minusa a sutra bumo čitali ovo kaj sam napisao

  • MiciMicic 15.12.2020.

    ako se ukaze da su ga napali nekakvi balavi delikventi, pozatvarati ih bez sudenja barem na 5 godina. Jedino se tako moze rijesiti budala u drustvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare