To je to što me zanima!

Kaštel Stari: Dječak (13) bacio dimnu bombu u koš u razredu

Dvije su 14-godišnjakinje zatražile liječničku pomoć. Dječak je bacio zapaljivi smotuljak u koš za smeće na satu engleskog i u prisustvu nastavnice
Vidi originalni članak

Učenik (13) OŠ "Filip Lukas" u Kaštel Starom, prema pisanju Slobodne Dalmacije, 17. studenog bacio je improviziranu dimnu bombu u razredu. Dvije su 14-godišnjakinje zatražile liječničku pomoć. Dječak je bacio zapaljivi smotuljak u koš za smeće na satu engleskog i u prisustvu nastavnice, a dvije su se djevojčice nagutale dima koji je za čas zagušio učionicu. 

Jedna je odmah puštena iz bolnice, a druga nakon tri dana. Dječak je naučio s interneta kako se izrađuje dimna bomba. Policija je slučaj proslijedila Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, a djevojčice su, srećom, samo lakše ozlijeđene. Na slučaj su medije upozorili njihovi roditelji.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije

Idi na 24sata

Komentari 20

  • IvanaRasiti 10.12.2011.

    @Igorskee - Ne, baš suprotno! Mi smo bili normalna djeca , očito za razliku od tebe. A krava te rodila pa se valjda tak i izražavaš.

  • IvanaRasiti 10.12.2011.

    ma dajte , molim vas! Vi koji ih tak ohrabrujete s tim glupostima jer bi vam bilo zabavno da Vam djete , zbog takvih istih gluposti, dođe bez šake doma?????!!!! Ili da ozljedi druge? I nisu te djevojčoce djeca od debila nego ta koja to rade! Današnja dječurlija se ne zna normalno igrati i uživati u životu na lijep način. Oni uživaju u gluparijama, trganju klupa u parku, bacanju petardi ljudima pod noge i raznoraznim piz........ i pretvaraju se u ološ bez srca! A da ne govorim o ponašanju prema drugim živim bićima- životinjama. Mi smo nekad radili skloništa za životinje i brinuli se o njima dok ih sadašnji klinci nemilosrdno šutaju pretvarajući se u prave zlostavljače. Jadni mi s takvom budučnosti!

  • igorskee 10.12.2011.

    Hahaha bravo dečko! I ja bi isto tako uradio. Super su te zezancije u školi. Djevojcice koje su potražile pomoc su vjerojatno djeca nekih debila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare