To je to što me zanima!

Kaznena prijava protiv vozača glisera koji je usmrtio Nijemca

Istarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim njemačkim državljaninom koji je gliserom usmrtio 26-godišnjeg kupača. Utvrđeno je kako je Nijemac počinio kazneno djelo iz nehaja
Vidi originalni članak

Protiv Nijemca (60) , za kojeg je utvrđeno da je počinio kazneno djelo iz nehaja, nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog kaznenog djela ugrožavanja posebnih vrsta prometa u redovnom postupku, izvijestila je u svom kratkom priopćenju Istarska policija. 

Podsjetimo, u ponedjeljak oko 15,50 sati policija je dobila dojavu o naletu glisera na kupača ispred plaže Škaraba kod Rovinja. 

TRAGEDIJA NA MORU Policija uhitila gliseraša koji je u Rovinju usmrtio kupača (26)

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije pulske Opće bolnice radi obavljanja obdukcije. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 60-godišnjak je odmah uhićen te se nad njim provodilo kriminalističko  istraživanje.

Gliser kojim je upravljao izvučen je na kopno u lučicu Delfin u samom centru Rovinja, gdje se pokušalo utvrditi kojim je dijelom plovilo udarilo mladića koji je otplivao je 100 metara van sigurnosne zone plaže Škaraba, a tada baš kao za inat plovilom naišao 60-godišnji Nijemac koji prema očevidcima nije jurio. 

NESREĆE NA MORU Stručnjaci složni: 'Ljudi ginu jer nemaju iskustva, ne znaju voziti gliser. Propisi trebaju biti stroži'

Obzirom da su oboje sudionika ovo pomorske nesreće stranci iz iste države, za pretpostaviti je da će sudski se spor voditi u Njemačkoj. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jošsmotu 12.08.2020.

    opet pao neki mit krumpir upravi

  • os-lega 12.08.2020.

    "Kaznenu" prijavu je dobio i onaj koji je dobio "sinkopu" pa nažalost nikome ništa! Što znači dobiti kaznenu prijavu u Hrvatskoj- raznorazne rasprave 20 i više godina!!!!!

  • nigamadafaka 12.08.2020.

    uhapsit i zatvorit 10tak godina + oduzet gliser i naplatit ogromnu kaznu

Komentiraj...
Vidi sve komentare