To je to što me zanima!

Kćeri (8) kupio slatkiše pa ju kod kuće na smrt izbo nožem

Policija je 20. siječnja ove godine zatekla Williama Billinghama (55) u rastrojenom stanju nad tijelom djevojčice, prekrivenom krvlju s ubodnim ranama u prsištu dubokim 17 centimetara
Vidi originalni članak

Školarka Mylee Billingham (8) žestoko se branila dok ju je rođeni otac izbadao nožem, rečeno je na sudu u Birminghamu u petak tijekom suđenja Williamu Billinghamu koji je optužen da je djevojčicu ubo nožem u prsa u njihovom domu u Walsallu, piše The Sun

Policija je 20. siječnja ove godine zatekla Billinghama (55) u rastrojenom stanju nad tijelom djevojčice, prekrivenom krvlju s ubodnim ranama dubokim 17 centimetara. Otac je policiji na ispitivanju rekao da je želio zadržati 'svoju djevojčicu onakvu kakva jest' te ponavljao kako joj nikad nije želio nauditi. 

Forenzički patolog Brett Lockyer na suđenju je rekao kako je obdukcijom tijela djevojčice utvrđeno da ima površinske rane na rukama što upućuje da se pokušala braniti. 

Porotnicima je na suđenju u petak prikazan i video s nadzornih kamera u trgovini gdje su otac i kći samo dva sata prije njezine smrti zajedno kupovali slatkiše.

Policiji je napad prijavila majka djevojčice koja je došla preuzeti ju od oca u njegovom privremenom stanu.

- Molim vas, požurite! Odvukao je moje dijete unutra i ima veliki nož, izbost će je! Čujem ju kako vrišti i moli ga da ju ne ozlijedi - rekla je hitnoj službi. 

Tijekom razgovora s istražiteljima Billingham je izjavio kako je samo želio da njegova kći zauvijek ostane dijete te je strahovao da će ju internet 'pokvariti'. 

- Ne sjećam se da sam joj išta učinio. Nisam nikad ni pomislio da bih bio u stanju ozlijediti je. Samo sam je htio zašititi od promjena, interneta i svega lošega što se događa u svijetu - govorio je. Osim pokojne Mylee, Billingham je otac još petero djece. Suđenje se nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Kiki12_1 02.10.2018.

    Koji bombon je bio u pitanju?

  • alcapone123 23.09.2018.

    Pa što majka sve rodi??!!!

  • viki68 23.09.2018.

    Nebi on meni živio ni minutu.Smrtna kazna momentalno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare