Obavijesti

News

Komentari 14

Kćeri (8) kupio slatkiše pa ju kod kuće na smrt izbo nožem

Kćeri (8) kupio slatkiše pa ju kod kuće na smrt izbo nožem
5

Policija je 20. siječnja ove godine zatekla Williama Billinghama (55) u rastrojenom stanju nad tijelom djevojčice, prekrivenom krvlju s ubodnim ranama u prsištu dubokim 17 centimetara

VIDEO

Školarka Mylee Billingham (8) žestoko se branila dok ju je rođeni otac izbadao nožem, rečeno je na sudu u Birminghamu u petak tijekom suđenja Williamu Billinghamu koji je optužen da je djevojčicu ubo nožem u prsa u njihovom domu u Walsallu, piše The Sun

387252413

Policija je 20. siječnja ove godine zatekla Billinghama (55) u rastrojenom stanju nad tijelom djevojčice, prekrivenom krvlju s ubodnim ranama dubokim 17 centimetara. Otac je policiji na ispitivanju rekao da je želio zadržati 'svoju djevojčicu onakvu kakva jest' te ponavljao kako joj nikad nije želio nauditi. 

387252340

Forenzički patolog Brett Lockyer na suđenju je rekao kako je obdukcijom tijela djevojčice utvrđeno da ima površinske rane na rukama što upućuje da se pokušala braniti. 

Porotnicima je na suđenju u petak prikazan i video s nadzornih kamera u trgovini gdje su otac i kći samo dva sata prije njezine smrti zajedno kupovali slatkiše.

Policiji je napad prijavila majka djevojčice koja je došla preuzeti ju od oca u njegovom privremenom stanu.

- Molim vas, požurite! Odvukao je moje dijete unutra i ima veliki nož, izbost će je! Čujem ju kako vrišti i moli ga da ju ne ozlijedi - rekla je hitnoj službi. 

Tijekom razgovora s istražiteljima Billingham je izjavio kako je samo želio da njegova kći zauvijek ostane dijete te je strahovao da će ju internet 'pokvariti'. 

- Ne sjećam se da sam joj išta učinio. Nisam nikad ni pomislio da bih bio u stanju ozlijediti je. Samo sam je htio zašititi od promjena, interneta i svega lošega što se događa u svijetu - govorio je. Osim pokojne Mylee, Billingham je otac još petero djece. Suđenje se nastavlja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca