To je to što me zanima!

'Kerum je zgrabio i izbacio dvojicu mladića sa zabave'

IZGRED U JOKERU: Splitski je gradonačelnik sa zabave u restoranu Sky potjerao dvojicu mladića koji su došli provocirati Hajdukova predsjednika
Vidi originalni članak

Cijelu večer motali su se po Jokeru neki momci. Bilo ih je na svim katovima i moglo se pretpostaviti kako nešto planiraju. Zato smo i rekli zaštitarima da ih zamole neka se udalje jer je ovo bila naša privatna zabava, rekao nam je jedan od svjedoka izgreda u splitskom restoranu Sky. Tamo su u petak navečer mještani Zagvožđa koji žive u Splitu organizirali zabavu na kojoj je pjevao Joško Čagalj Jole. Među mnogim uzvanicima bili su Hajdukov predsjednik Svaguša i gradonačelnik Splita Željko Kerum. Očevici kažu kako su Svaguši i Kerumu oko ponoći, dok su stajali naslonjeni na šank, prišla dvojica i počela provocirati Svagušu. Navodno su došli nepozvani. U jednom trenutku nastala je gužva.
- Nakon što su izvrijeđali Joška Svagušu i počeli mu se unositi u lice, Kerum je uhvatio jednog od muškaraca za ramena i izgurao ga niza stube, a potom i drugoga. Nitko nije bio na podu - rekao nam je svjedok.
- Ovo je moje, ovo san krvavo steka, neće tu niko radit nered - uzviknuo je Kerum dok su provokatori odlazili. Zaštitari su potom preuzeli sve u svoje ruke, a cijeli se incident, tvrde svjedoci, brzo zaboravio. Kerum se vratio za šank. No bio je vrlo uzrujan. Jedan od muškaraca kojeg je Kerum izbacio bio je visok gotovo dva metra. Kerum na večeri nije bio u društvu svoje trudne odabranice Fani Horvat. Kako doznajemo, to mu je bio prvi posjet centru Joker nakon što je pripao njegovoj supruzi Ankici. U Kerumovu društvu bio je, kažu svjedoci, i njegov prijatelj Ivica Livaja, koji je s Kerumom lani sudjelovao u tučnjavi u zagrebačkom kafiću Ramazzoti. Hajdukov predsjednik Svaguša tvrdi kako nikakva izgreda u Jokeru nije bilo.
- Mene nitko nije napao, a niti tukao. Tamo sam sjedio s ćaćom i materom, mi smo iz Zagvozda. Doživjeli smo veliki pljesak kad su nas najavili - kazao je kratko Svaguša. Splitskoj policiji nitko nije prijavio taj incident. Kerumova glasnogovornica također kaže kako ne zna ništa o tome.

2.kolovoza 2005.
NA PAGU UDARIO MUŠKARCA NA BRODU
Kerum se popeo na brod u novaljskoj luci te šakom i nogom udario muškarca jer mu je dobacivao s broda i vrijeđao obitelj.

2.listopada 2008.
KERUM SE POTUKAO U RAMAZZOTIJU
U zagrebačkom kafiću Kerum i dva prijatelja potukli su se s dvojicom, navodno zbog glazbe. Kerum je lakše ozlijeđen.

7. kolovoza 2009.
GAĐALI GA LIMENKOM NA STADIONU
Kerum i Svaguša ljetos su nakon Hajdukova poraza od Žiline pretrpjeli uvrede i gađanje limenkama. Zaštitari su ih izveli s Poljuda.

14. kolovoza 2009.
VRIJEĐAO NOVINARE NA KONFERENCIJI
Kerum je galamio na dvojicu novinara zbog provokativnih pitanja. Jednom je rekao da “jede g...”. Tvrdi da se samo branio od laži.

28. studenog 2009.
SVAGUŠA SE NAGURAVAO U KLUBU
U noćnom klubu na splitskim Bačvicama Hajdukov predsjednik sukobio se i naguravao s Hajdukovim navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • aladdin 08.12.2009.

    a zar nekaže jedna poslovica da narod ima vlast upravo onakvu kakvu zaslužuje. nije rumke ukra vlast nego je dobija od naroda na izborima. i tko je onda kriv za ovu kaubojštinu????

  • COSA-NOSTRA 07.12.2009.

    Pola vas je skrenilo s teme. Radi se o tome da su tu upali neki redikuli, najvjerovatnije neki \"niškoristi\" koji samo traže i rade neprilike di god stignu. To je isti profil ljudi koji se danas kreće svugdi po Hrvatskoj i iz čista mira ubijaju i premlaćivaju koga god stignu a najčešće nevine momke koji im se slučajno nađu na putu kao što je bio Luka Ritz itd. Također, to su oni isti koji rade nerede na utakmicama, u kafićima, pred kafićima... Takvima svima triba prvo po njihovom receptu dat nazad u jaketu i poslat ih da pošumljavaju, čiste, proizvode i grade sa kuglom na nozi i čipom u guzici. Jedino tako ostali građani mogu mirno nastavit živit. Kerum ima pravo šta je iste izbacija, šta je drugo triba? Ostavit ih da se motaju po njegovom vlasništvu (ma kako on to steka) i da ometaju i maltretiraju sve oko sebe? E pa zahebajite svoju mater doma koja vas je take poslala na ulicu!

  • pernica 07.12.2009.

    kerum je čovjek iz naroda,to je puno puta dokazao!ima osjećaj za bolesne i nemoćne te pomogne kad god može. plaće u dućanima su takve-za to je kriva država-a ne kerum. i u njemačkoj ako radiš u dućanu imaš daleko najmanju plaću..neka ih je izbacija,zašto bi nekoga vrijeđali... obožavam njegovu ricastu kosu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare