To je to što me zanima!

Kerum o Grubišiću: Svećenik? On vam je jedna teška prevara!

Grubišić je Keruma tužio zbog uvrede. Županijski sud u Splitu tužbu je odbacio jer Mandatno imunitetno povjerenstvo nije odobrilo skidanje imuniteta Željku Kerumu
Vidi originalni članak

Županijski sud u Splitu odbacio je privatnu tužbu don Ivana Grubišića protiv Željka Keruma, kao što je to prije njih učinio Općinski sud u Splitu, jer mu nije skinut zastupnički imunitet. Umirovljeni svećenik je Keruma tužio jer ga je na predizbornom skupu HGS-a u Solinu krajem travnja 2013. godine prozivao da je radio za KOS i da je izdajica. 

- Uša sam u politiku prije pet godina i nema 'ko nije otra' noge o mene. O meni su govorili svašta od prve kampanje, a sve šta je bilo u Solinu bilo je u zanosu politike, ne iz zločestoće. Nisam tu pretjera, time sam vratija uvrede koje su meni bile upućene - prokomentirao je Kerum svoj nastup iz predizborne kampanje zbog kojeg je podignuta tužba. 

No, nije želio reći smatra li uistinu da je don Grubišić surađivao s tajnim službama kako je gorljivo ustvrdio pred 150 svojih birača 27. travnja u solinskom Domu kulture.

- Pop Grubišić - nemojte misliti da je on svećenik! On je jedna teška prevara! To je kadar kojeg je regrutirala Kontraobavještajna služba - KOS  bivše Jugoslavije i on je davao podatke, radio za njih dugi niz godina - grmio je tada zajapureno Kerum pred oko 150 okupljenih u solinskom Domu kulture.

Grubišić je odlučio zbog uvreda podići tužbu protiv Keruma i tražiti visoku financijsku odštetu. No, saborsko Mandatno imunitetno povjerenstvo nije odobrilo skidanje zastupničkog imuniteta Kerumu te su ga splitski sudovi odbili procesuirati.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • SAINT 06.03.2014.

    Partizani mu ubili oca i brata, a on bio suradnik udbe posli. Sramota .

  • SAINT 19.02.2014.

    Grubišić je sramota , neka dorh ispita njegovu zakladu sa velikim brojem stanova koje mu ostavljaju udovice. On kaže da to nije njegovo nego od njegove zaklade. Sramota, lik je blefer i varalica velikog kalibra.

  • pjero71 18.02.2014.

    don Ivan je moralna vertikala društva,a za koga i protiv koga su radili novopečeni bogataši

Komentiraj...
Vidi sve komentare