To je to što me zanima!

Kim Jong-un živ, pojavio se u javnosti na otvorenju tvornice

Nagađanja o Kimovom zdravlju i lokaciji njegova boravka krenule su nakon što po prvi put nije sudjelovao na proslavama 15. travnja kojima se obilježava rođendan njegovog pokojnog djeda
Vidi originalni članak

Čelnik Sjeverne Koreje Kim Jong-un pojavio se u javnosti nakon 20 dana, javljaju sjevernokorejski mediji, a prenosi BBC

Kako je izvijestila jedna radiopostaja u Sjevernoj Koreji, Kim Jong-un došao je na otvaranje tvornice gdje je ceremonijalno prerezao vrpcu te obilježio Praznik rada, javlja NK News. 

S njime je bila i njegova sestra Kim Yo Jong

POGLEDAJTE VIDEO: Logori u Sjevernoj Koreji 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nagađanja o Kimovom zdravlju i lokaciji njegova boravka krenule su nakon što po prvi put nije sudjelovao na proslavama 15. travnja kojima se obilježava rođendan njegovog pokojnog djeda, osnivača Sjeverne Koreje Kim Il Sunga. 

Internetska stranica NK PRO koja nadzire tu državu u utorak je objavila fotografije komercijalnih satelita na kojima se vide brodovi koje Kim često koristi.

I DALJE MISTERIJ Satelitska snimka: Kim Jong-Un je u luksuznom ljetovalištu?

Američki i južnokorejski dužnosnici smatraju da je moguće da se Kim skrivao na sigurnoj lokaciji zbog opasnosti korona virusa. Međutim, upozorili su da su takve informacije, poput njegovog zdravlja i gdje se točno nalazi dobro čuvane tajne. 

 

Sjevernokorejski mediji posljednji su put izvijestili o Kimovom kretanju 11. travnja kad je predsjedao jednim sastankom, no gotovo svakodnevno prenose njegova pisma i diplomatske poruke.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 02.05.2020.

    Uzmimo da je sve to istina što smo ovdje pročitali, u Hrvatskoj nije ništa bolje, samo su metode i alati različiti. Tako imamo suicida, jer čovjek ne može osigurati egzistenciju sebi i svojoj obitelji, psihičke bolesti, iz istog razloga, izgladnjavanje,tj. polagano umiranje, što je najteži način umiranja, raspadi obitelji zbog neimaštine svake vrste i td, da ne nabrajam ovaj jad i bijedu. Dok, s druge strane, imamo pajdaše na vlasti, šerife u malim općinama, gradonačelnike koji se smatraju bogovima i mnogi drugi koji se razbacuju novcem što su ga uharačili, naravno od naroda i sad vas pitam gdje je standard življenja teži, u Sj. Koreji ili u Demokratskoj Hrvatskoj?!

  • Zmar116 02.05.2020.

    Kad bi bilo pravilo da se Premijer smije pojavljivati u javnosti samo onda kad otvara neku tvornicu sa 50 i više radnika,Plenkija bi možda vidjeli par puta godišnje..A ne ovako 24 sata, 365 puta u godini, na svim tv postajama..Vrhunski maher za prodaju magle..

  • scythe 02.05.2020.

    Gledam onaj video o konclogorima, prepun laži i mržnje prema Dragom Vođi ... i sjetim se kako su zli kapitalisti i fašisti takvu propagandu punu laži provodili i protiv našeg Tite ... te kako je otvarao logore, pa kako se iživljavao nad protjeranim civilima, pa kako je masakrirao ratne zarobljenika, pa kako je izgladnjivao seljake i otimao im urod ... uglavnom, gomila ustaških laži i neistina ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare