To je to što me zanima!

Kina: Protivimo se upotrebi sile u međunarodnim odnosima

Svaka jednostrana vojna akcija koja zaobilazi Vijeće sigurnosti UN-a u suprotnosti je s elementarnim načelima i normama međunarodnog prava, poručuju iz Pekinga i pozivaju na političko rješenje sukoba
Vidi originalni članak

Pozivamo sve strane da se vrate u okvire međunarodnog prava i riješe krizu dijalogom i pregovorima. Protivimo se stalnoj upotrebi sile u međunarodnim odnosima i podržavamo poštivanje suvereniteta, nezavisnosti i teritorijalnog integriteta svih zemalja, izjavila je Hua Chunying, glasnogovornica ministarstva vanjskih poslova, nakon udara koje su u Siriji izveli SAD, Velika Britanija i Francuska. 

PUTIN LJUT ZBOG NAPADA 'Povijest će još presuditi. SAD kriv i za masakr u Jugoslaviji'

- Svaka jednostrana vojna akcija koja zaobilazi Vijeće sigurnosti UN-a u suprotnosti je s elementarnim načelima i normama međunarodnog prava, te samo komplicira rješenje sirijskog problema - rekla je Hua. 

PRATITE UŽIVO Oglasio se Pentagon: Napadi u Siriji bili precizni i učinkoviti

- Političko rješenje je jedino moguće - dodala je i podsjetila da Peking zahtijeva potpunu, pravednu i objektivnu istragu o kemijskom napadu u Siriji te da nijedna strana ne smije prejudicirati rezultate iste. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • danijel51 14.04.2018.

    Di su ovi crveni heroji?ima li ih?😂😂

  • Puky_gbr 14.04.2018.

    Kinezi nisu ratnički narod i to je to.

  • nikluk20 14.04.2018.

    molim narodnu republiku Kinu da napokon amerikancima udari carine i prisili ih da slušaju......

Komentiraj...
Vidi sve komentare