To je to što me zanima!

Klaićeva bolnica oštro je osudila napad na dječju bolnicu u Kijevu

Nažalost i naša je bolnica tijekom Domovinskog rata bila meta brutalnog raketiranja sa žrtvama, zločina koji se koji se ni na koji način ne može razumjeti i opravdati, podsjeća ravnatelj Klaićeve Goran Roić
Vidi originalni članak

Klinika za dječje bolesti Zagreb izrazila je u ponedjeljak ogorčenje ruskim artiljerijskim napadom na ukrajinsku nacionalnu dječju bolnicu u Kijevu i nedužnim žrtvama dječje dobi te izrazila spremnost pružiti medicinsku i zdravstvenu pomoć izbjegloj ukrajinskoj djeci.

>>> Zbivanja iz rata u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

- Nažalost i naša je bolnica tijekom Domovinskog rata bila meta brutalnog raketiranja sa žrtvama, zločina koji se koji se ni na koji način ne može razumjeti i opravdati - podsjeća ravnatelj Klaićeve Goran Roić.

14. TENISAČICA SVIJETA Pavljučenkova: Rusija je moja zemlja oduvijek. Strah me, ali ne bojim se reći što mislim

- Spremni smo pružiti medicinsku pomoć i zdravstvenu skrb izbjegloj ukrajinskoj djeci te izražavamo prijateljsku podršku i solidarnost zdravstvenim djelatnicima i narodu Ukrajine - poručili su iz zagrebačke Klaićeve bolnice.

Ukrajinski novinarski portal Ukrajinska Pravda javila je u subotu da je uslijed topničkog granatiranja ruskih agresora u Kijevu, jedno dijete poginulo u dječjoj bolnici Okhmatdyt. Dvoje djece i još dvoje odraslih osoba je ozlijeđeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RI051_1 01.03.2022.

    Pa jesu braća Rusi i Srbi i nije ni čudo da ruše dječje bolnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare