To je to što me zanima!

Klancir: Javilo mi se mnogo ljudi, očito je lako doći do mene

Rekla bih da je uvredljiv za javnost način na koji je policija i politika komunicirala oko ovog slučaja upada policije u redakciju da bi se legitimiralo novinarku koja je pisala tekst, rekla je Đurđica Klancir
Vidi originalni članak

Bježi se od srži problema, a to je da je jedan političar tražio posebno policijsko postupanje da bi poslao tužbu zbog teksta objavljenog na portalu, rekla je novinarka Đurđica Klancir za N1. Govoreći o tužbi župana Ive Žinića, pojasnila je je da se radi o tekstu u kojem se piše o smjeni ravnatelja škole u Glini, nakon 40 godina rada.

MUP NAKON SASTANKA 'Sve je bilo po zakonu, drukčije nismo mogli utvrditi identitet'

Kaže kako ravnatelj smatra da je politički uklonjen, a da je ovo važno jer imamo skalu postupanja gdje se sve do malih sredina po diktatu događaju ovakve stvari. Sporno joj je i što je o svemu ministrica obrazovanja poslala šture rečenice iz kojih se ništa ne da zaključit. 

KRIVO INFORMIRA MINISTRA Sindikat traži smjenu Miline: 'Tko je naložio ovo ponašanje?'

- Rekla bih da je uvredljiv za javnost način na koji je policija i politika komunicirala oko ovog slučaja upada policije u redakciju da bi se legitimiralo novinarku koja je pisala tekst. Ono što je bilo važno je da su sami policijski službenici kroz sindikat upozorili da to nije točno. Ravnateljstvo ignorira poruku vlastitih službenika da to nije uobičajeno - kaže Klancir o legitimiranju u redakciji. Dodala je i kako joj se proteklih dana javilo mnogo građana te da je očito lako doći do nje.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • NEOPISIVO 10.03.2019.

    Gledao sam njene izjave na N1 i bez rezerve zaključio: Lažljivica i providna manipulatorica. Nisam navijač HDZ-a, a niti naivčina da mi se prodaju jeftine fore. Mislim da je policiji zadatak da ovakve face trostruko provjerava. A inače, zbog masovne zloupotrebe naših građana informacije o prebivalištima i boravištima, policija ne bi trebala pravdati razloge provjere.

  • Liliana_1 10.03.2019.

    Dosadna do boli.

  • intellectus 10.03.2019.

    Gospođo Klancir, sve to je proziran PR. Riješite to na sudu, a ovo ovdje je nepotrebno i jako loše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare