To je to što me zanima!

Kod Splita gori šuma i raslinje na teško pristupačnom terenu

Šumski požar u Neoriću pored Muća buknuo je oko 15.30 sati, a na terenu požar gase vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava, doznaje se iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita
Vidi originalni članak

U subotu su kanaderi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane iz Zemunika gasili požare na Dinari i kraj Gračaca. Na požarištu Srb-Gračac vatru su gasila dva airtractora i jedan kanader.

Airtractor s požarišta Srb-Gračac jedno je vrijeme gasio i na požarištu na području Crnoga vrha kod Plitvičkih jezera. Poslijepodne je planulo i na Pagu. Od početka ove sezone zračne snage 93. zrakoplovne baze HRZ-a i Protuzračne obrane Zemunik gasili su 159 požara. Protupožarne snage dosad su ostvarile oko 1350 sati naleta i izbacili oko 41.300 tona vode.

Kod Muća gori šuma

Šumski požar u Neoriću pored Muća buknuo je oko 15.30 sati, a na terenu požar gase vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava, doznaje se iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.

Prema prvim informacijama s terena, buknula je borova šuma i nisko raslinje, a vatrogasci kažu da se radi o teško pristupačnom terenu.

Požar gase vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Muća, Kaštela i Trogira.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 05.08.2017.

    mogli su napisat i da gori kod čavoglava. Manje bi falili!

  • mihic82 05.08.2017.

    Članak zasnovan na strahu ljudi od požara, lagano uzeti google maps i vidjeti udaljenost Muć Split, i usput primijetiti da između ima par mjesta pa čak i gradova

  • POTPEC 05.08.2017.

    Odavno ništa ne gori, a i ovo mi se čini slučajno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare