Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kod Splita gori šuma i raslinje na teško pristupačnom terenu

Šumski požar u Neoriću pored Muća buknuo je oko 15.30 sati, a na terenu požar gase vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava, doznaje se iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita

Foto: čitatelj
5 komentara

U subotu su kanaderi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane iz Zemunika gasili požare na Dinari i kraj Gračaca. Na požarištu Srb-Gračac vatru su gasila dva airtractora i jedan kanader.

Airtractor s požarišta Srb-Gračac jedno je vrijeme gasio i na požarištu na području Crnoga vrha kod Plitvičkih jezera. Poslijepodne je planulo i na Pagu. Od početka ove sezone zračne snage 93. zrakoplovne baze HRZ-a i Protuzračne obrane Zemunik gasili su 159 požara. Protupožarne snage dosad su ostvarile oko 1350 sati naleta i izbacili oko 41.300 tona vode.

Foto: čitatelj

Kod Muća gori šuma

Šumski požar u Neoriću pored Muća buknuo je oko 15.30 sati, a na terenu požar gase vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava, doznaje se iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.

Prema prvim informacijama s terena, buknula je borova šuma i nisko raslinje, a vatrogasci kažu da se radi o teško pristupačnom terenu.

Požar gase vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Muća, Kaštela i Trogira.

Možda vas zanima i ovo:
Message